Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Svar på era frågor del 1

Hur mångar barn vill du och F ha i framtiden? 🙂 Hoppas att imon blir en bättre dag och att du hittar ny insperation. Kramis! 🙂

Vi har pratat om tre knoddisar men framtiden får ju utvisa hur det blir! Tack snälla du och kram tillbaka!

Hej Gabriella! Älskar din blogg. Hur känner du inför att äta hemma hos folk som tex inte vet om att du är vegetarian? Kanske har de lagat en kötträtt eller så.. Jag är glutenintolerant och många gånger blir man bjuden på mat eller fika hos folk man inte känner speciellt väl och jag känner mig alltid så DUM när jag måste ursäkta mig och behöva säga att jag inte kan äta av detta. Har du någon gång känt likadant? Kram

Hej finis! Tack för dom fina orden, blir verkligen jätteglad! Jag brukar se till att aldrig hamna i den situationen och är alltid tydlig med att jag inte äter kött. Sen äter jag vääääldigt sällan hemma hos folk som jag inte känner så behöver sällan bli obekväm i den typen av situationer. Kom ihåg att du INTE är dum! Och det är ingen som tänker att du är det heller. Jag lovar! Det är bättre att du säger sanningen och slipper ha ont i magen eller må dåligt. Dom förlorar ju inget på om du inte äter men det gör däremot du. Och är man intolerant eller inte vill äta något så ska man inte göra det heller, kram! 

Skulle du kunna jobba i en mataffär? Om du inte hade bloggen och någon inkomst. Tänker mest på allt kött man tar i när man sitter i kassan. Eller typ om du blev omplacerad till charken.. Eller jobba på typ Mc Donalds? Brukar ni använda mjölkfri grädde när ni äter pannkakor? Smakar den gott tycker du? Är den nya lägenheten också en hyresrätt? Favoritdrink? Har du nägon aning om hur gammal du vill vara när ni skaffar barn? Blir det någon ny hund? 🙂

Nej, det skulle jag inte kunna göra! Sen har det faktiskt blivit lite bättre med tiden och jag har lärt mig ”acceptera” att världen ser ut som den gör idag, men jag vill inte ta i något som har med kött eller dött att göra och därför hade jag inte klarat av det. Vi använder oftast mjölkfri grädde och ibland inte! Den mjölkfria är jättegod med vanijpulver i. Ja det är den! Min favoritdrink är nog ”grasshopper” (tror jag den heter), den smakar i princip milkshake! Annars gillar jag alla fruktiga drinkar och dom ska helst smaka så lite alkohol som möjligt, haha. Jag har ingen aning om hur gammal jag vill vara när jag får barn. Barn är inget jag verkligen vill ha just nu men samtidigt inget jag verkligen inte vill ha just nu. Med andra ord skulle jag inte bli ledsen om jag blev gravid men skulle helst inte vilja bli det som det ser ut idag. Till sommaren hoppas jag på en tredje svansbebis! Men vi får se hur det blir då det händer så mycket annat i livet just nu. 

Sådana hääär drinkar gillar jag! Dessa drack jag och bästis på hennes födelsedag// Zelda som snart är två år (hon fyller år samma dag som F)

Hur gamla var du och F när ni gifte er? Vad jobbar ni med? Kram

Jag var nyfyllda 18 och F var 20! Han jobbar på TELIA och jag jobbar på Sappa och även med bloggen såklart, kramis!

Hur ofta har ni sex?

Så ofta vi vill och hinner! Men ungefär fem gånger i veckan som minst kanske skulle jag tro. 

Har du silikonbröst? Hur stora bröst har du? Varför blev du vegetarian och är din man också det? Har du några syskon? Hur gjorde du för att få en så stor blogg?

Nej det har jag inte! Jag har D-kupa. Jag blev vegetarian för att det känns fel och äckligt att äta någon annan som lever och vill leva. Min man är också vegetarian, ja! Vi blev det samtidigt. Jag har två småsyskon och för att få en så stor blogg vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Allt gick så himla fort och jag hann knappt med själv. Men tror jag har skrivit lite tips längre bak i arkivet om hur man kan göra. Kram!

Tips på hemsidor med snygga träningskläder?

Jag gillar STRONGER.se och NELLY.com

Det blir ju så mycket roligare att träna när man får känna sig fin under tiden!// Sport-BHn finns HÄR.

Hur gammal var du när du förlorade oskulden?

Blä, gillar inte att svara på sådana frågor men kan göra det för denna gången. 14 år!

Älskar din blogg!! Läser den varje dag och du inspirerar mig SÅÅÅÅ mycket!! En väldigt konstig fråga nu men… Hur är det mellan dig & F när det gäller att gå på toa? Kan ni säga liksom ”Älskling, jag ska bajsa nu så stör mig inte” eller så? Jag & min kille har varit tillsammans i snart 4,5 år, inte pratat om att flytta ihop än då det inte passar vår vardag riktigt men det är något jag fasar inför när det är dags att flytta ihop. Jag är en väldigt öppen och skojig person av mig och kan prata öppet om nr 2 med i princip alla, förutom honom… Har du några bra tips?? KRAM & PUSS finaste!

Jag trodde ALDRIG jag skulle bli en tjej som kunde gå på toa framför min partner då jag alltid varit väldigt ”privat” med allt sådant. Men livet har på något vis tvingat mig och under alla bilresor, resor och pressade situationer ihop så har jag flera gånger varit tvungen att göra det framför honom och likaså för hans del. Så dom första tre åren så var det ett stort NEJ på den frågan men idag så kan jag ärligt säga att den ena sitter på toa medan den andra borstar tänderna många gånger och det påverkar ingen av oss negativt. Det känns snarare väldigt skönt att vi kan vara så pass avslappnade med varandra. Sen föredrar jag fortfarande att gå på toa själv och vet att han också gör det, men ibland händer det och det känns inte konstigt alls, haha. Tack för alla fina ord och stor kram till dig!

1. Har du några bra & effektiva träningstips till en som inte har möjlighet att ta sig till gym, utan får träna hemma? Bortsett från att vara ute och promenera/springa 🙂 2. Jag frågade detta för ett tag sedan men tror inte jag fick något svar; jag undrar hur man göra egna vegetariska hamburgare, om det är möjligt? 🙂

Jag tycker att det allra bästa man kan göra om man ska träna hemma är att kolla på videos på youtube! Finns så himla många olika och man finner grymt mycket inspiration! Vegetariska hamburgare gör jag aldrig själv utan köper alltid färdigt ”kött” på affären. ANAMMA, Astrid och Aporna, QOURN och Hälsans kök har flera olika alternativ. Sen brukar jag ibland använda vanliga grönsaksbiffar eller typ jordnötsbiffarna från Ekko Gourmet mellan hamburgerbröden och det blir supergott. 

Jag ääälskar hamburgare! Om ni inte har testat dom vegetariska på Max så MÅSTE ni det! Och den till höger har jag gjort själv på jordnötsbiffar.

Vad är ditt bästa tips för att få en fräsch känsla hemma – inredningsmässigt?

Jag tycker att grunden är det viktigaste! Har man fult golv och skabbiga tapeter så spelar det ingen roll hur man inreder för det blir ändå inte bra. Annars så är allt som är vitt fräscht tycker jag!

Hm, ska försöka komma på några frågor åt dig.. Hur ser dina morgonrutiner ut? Favoriträtt? Favoritövning på gymmet? Varför? Vilka situationer stör du dig på din man/tjafsar ni? Kan du visa ännu mer inredningsbilder i framtiden? Vad tycker du om porr? Vad är dina främsta fritidsintressen?

Mina morgonrutiner är typ alltid samma på vardagarna. Klockan ringer och jag väcker F och han går ut med hundarna medan jag alltid lyckas somna om själv. När han kommer in så väcker han mig och under tiden som jag sminkar mig osv så fixar han frulle. Sen får jag skjuts till jobbet! Nu låter det som att han slavar för mig och så är det kanske lite men jag tar hand om honom på samma vis på kvällarna när han kommer hem då vi jobbar om varandra. Så vi hjälps åt med allt så gott det går och ställer upp på varandra för att få en så enkel vardag som möjligt. Min favoritmat är tacos alla dagar i veckan! Min favoritövning på gymmet är den då man ligger på rygg med vikter och trycker rumpan upp och ner. Jag gillar den för att jag får bäst kontakt med rumpan då och för att den tar ordentligt! Vi tjafsar väl lite smått varje dag om vardagsgrejer och det som stör mig är att han har lätt för att skjuta upp saker och glömma bort saker. Ja, direkt vi har flyttat kommer det massor med bilder! Jag har inget emot porr och tycker alla får välja själva om dom ska kolla på det eller inte. Oftast har man ju en anledning om man nu gör det. Mina främsta fritidsintressen är att umgås med nära och kära, träna, laga mat och dansa (jag har dansat i 15 år och testat det mesta på den fronten). 

Kan du inte berätta dina bästa tips för ett lyckat förhållande? Jag har varit tsms med min pojkvän i ett år och är dödligt kär i honom men de blir ofta att vi bara ses på typ nätterna o sover tsms, jag jobbar extremt mycket så när vi väl ses är jag oftast trött så har inte energi att gå ut o äta middag o sånt men tror många har de här ”problemet”? Sen tycker jag ni är grymma som våga gifta er så unga att verkligen lita på varandra. Jag är 20 o min pojkvän 23 o vi vill båda vara m varandra resten av livet men ibland oroar jag mig för att vi vill olika saker senare, han vill bo i lägenhet i stan o min dröm har alltid varit en gård på landet o jag är rädd att dont kommer förstöra senare i livet..

Släpp ångesten! Man ska aldrig förstöra något som är bra idag genom att oroa sig inför framtiden. Man vet aldrig vad som kommer hända längre fram och om ni trivs ihop och har det bra tillsammans så tycker jag att ni ska ta vara på det varje dag. Om det nu skulle vara så att ni går isär i framtiden så finns det säkert en anledning och då kan man iallafall se tillbaka på det fina man har haft. Även om det idag känns som det värsta som skulle kunna hända så kanske det känns skönt och rätt om 10 år. Jag vet att jag vill vara med min F hela livet och jag tror att vi kommer hålla ihop – men sen släpper jag det och funderar inte på det mer än så. Jag lever efter att allt händer av en anledning och att människor som är menade för varandra alltid hittar rätt till slut. Så slappna av och njut av nuet så ska du se att allt ordnar sig längre fram också! Jag tror att grunden i ett bra förhållande är att försöka vara så nykära som möjligt och det har jag skrivit lite om HÄR. Om ni inte ses så ofta så tycker jag att ni ska se till att verkligen ta vara på den lilla tiden ni får ihop och göra saker som båda tycker om. Stor kram!

Hej! Är du vegetarian av etiska skäl eller av hälsomässiga/miljömässiga skäl? Är själv veg, tack för du inspirerar andra att också äta mindre djur 🙂 kram på dig!

Hej! Jag är det för djurens skull! Tack snälla du och kramis! 

Tips på hur man kan få plattmage, stark rygg och starka lårben?

Alltså jag har inga bra tips alls! Jag är ingen träningsexpert utan googlar mest och försöker komma fram till hur jag ska göra, haha. När det kommer till rygg och magövningar så gör jag dom inte i maskiner utan ligger oftast på matta och följer någon youtubevideo och när det kommer till att träna lår/ben/rumpa så gör jag det oftast i maskiner då det tar mer på mig. Förlåt för tråkigt svar men har som sagt inga tips kring detta!

1. Har du några tips på enkla skönhetsknep? 2. Vad är det bästa du vet med dig själv? 3. Vad gör dig glad? 4. Tips på bra restauranger i Gbg? 5. Hur länge har du tränat och vilken är din favorit övning?

Sova och sola typ. Det försöker jag göra så mycket som möjligt själv, haha. Annars så tycker jag att en ögonfransböjare är det bästa man kan äga då man kan gå från extremt trött till piggast i världen på tre sekunder. Skrubba läpparna ofta! Då ser man alltid lite fräschare ut och dom får fin färg. HÄR hittar ni mitt favvoskrubb för läpparna. Det bästa med mig själv är att jag är så viljestark, uppmärksam och omtänksam. Utseendemässigt är det mina bröst, mina ögon och mitt tjocka hår. Det som gör mig gladast i världen är min familj och annars så blir jag glad av ett nyfyllt kylskåp, när det är rent och fräscht hemma och när det går bra med bloggen och på jobbet. Sen blir jag glad av choklad och av att slippa ställa larm till morgonen därpå. Jag har inga jättebra tips då vi mest går till samma ställe men Solrosen och Andrum har jättegod vegetarisk mat iallafall. Sen gillar jag restaurangen ovanför Bergakungen! Jag har tränat ”seriöst” i typ en månad och som jag svarade lite tidigare så är min favvo-övning den där man ligger på rygg med vikter och trycker rumpan upp och ner. Gillar dock dom flesta rumpa och benövningarna, haha.

Sen gillar jag min hudfärg också (iallafall den solade varianten, haha)// Mitt favoritläppskrubb. Luktar helt magiskt och gör underverk!

När förstod du att din blogg/insta blev känd? 🙂

Alltså grejen är att jag fortfarande anser mig själv som ”okänd”, haha. Så jag har nog fortfarande inte förstått att så många tusen är intresserade av mig och mitt liv. Det har gått så fort!

Vilka bloggar läser du här på forme? om du kan länka så jag kan få lite tips,, det jag vill komma till är, vad tycker du dom gör bra så att du fastande för bloggen tillexempel?

Jag gillar verkligen Evelin Panes blogg här på for.me. Jag fastnade för henne för att hon är snygg, delar med sig av massor av tips, lägger upp mycket shoppingbilder, har varierande inlägg och allmänt fina bilder. Sen brukar jag kika in på Elin Jaconelli också då jag tycker om att hon precis som jag är en bröstjej (hihi) , bär upp kläder som en gudinna och lägger upp massor med bilder på smink och andra produkter. 

Hur mycket tjänar du på bloggen?? 🙂 Har du någon favorit sport?? Är du helsvensk?? Hur lång är du?? 😉 Drömyrke?? Det här är nog mer som något du kan göra, men skulle du kunna ha ett inlägg med ditt favoritsmink eller dina favoritklädesplagg?? 🙂

Inte för mycket och inte för lite. En vanlig svennebanan-lön typ. Ja! Jag ääälskar dans! Det är det bästa jag vet. Nej, jag är halvrysk men född i Sverige. Jag är 170 cm och mitt drömyrke har jag inte riktigt listat ut än. Ja, absolut! Det kan jag tänka mig att göra, kram!

Gör det ont och göra fransförlängning? Kan du göra ett inlägg om hur det känns, hur osv?

Jag är själv utbildad fransteknolog och en franförlängning ska inte göra ont att få. Då ska man avbryta behandlingen direkt tycker jag! Det känns ingenting alls att få den. Man ligger bara och blundar och många gånger somnar man också bara för att det är så mysigt, haha. 

Mina fransar som älskade Emelie gör. Hon är även frisör och wrappar och ni kan kika in hos henne HÄR och HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish