Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jag lever!

Hej finisar! Alltså ni är ju verkligen FÖR fina!! Har fått hur mycket mail, kommentarer och facebookmeddelanden som helst där ni frågar om allt är okej och om jag lever. JA, jag lever! Men däremot är det så mycket att göra just nu att jag knappt hinner andas. Vet ni förresten?! Idag skrev vi kontrakt på vår nya lägenhet! Så första mars får vi flytta till en helt nybyggd tvåa fem minuter från centrum! Hur kul?! Det är alltså en nyproduktion och iiiingen har bott där tidigare. För mig känns det nästan som om jag har vunnit på lotto, haha. Jag kan fortfarande där vi bor idag hitta hår eller damm eller smuts som jag inte tror kommer från oss och hur mycket man än städar så känns det som om det alltid kommer fram någon ny smuts på något nytt ställe. Sen känns det skönt att gå från över 100 kvadratmeter till 60 kvadratmeter. Det är mer lagomt för oss som bara är två. Nu när vi har haft en trea har vi ändå bara använt köket, en toa, en hall, sovrummet och vardagsrummet. Dom andra rummen har mest varit ivägen och känts som en last när det kommer till städning osv. Fy så jag längtar tills vi får flytta nu! Det kommer upp maaasssoooor av bilder direkt vi fått nycklarna. Det är superfint trägolv och vita väggar, fräscha vitvaror och helkaklad toa med tvättmaskin och torktumlare. Allt känns nästan lite för perfekt för att vara sant! Vi flyttar dagen innan Fs 22årsdag så även han är superglad över att få vakna ett år äldre i vårt nya hem. Sen att vi blir grannar med min fina vän Helene och hennes sambo gör ju inte saken värre direkt. Och dom flyttar faktiskt in samtidigt som oss! 2015 kunde inte ha börjat bättre. <3

Annars har jag jobbat och försökt hinna med att träna så mycket som möjligt. Inget mer har stått på schemat och inget mer har hunnits med heller. Imorgon eller på lördag ska jag svara på alla era frågor från frågestunden och på tisdag bär det av hem till Umeå. Jag är lite inne i en sådan där period där jag känner att jag inte riktigt räcker till. Jag hinner knappt ringa min familj, vara en bra vän till mina vänner, vara en bra fru eller en bra hund-mamma. Det är även därför bloggen har stått lite tom. Jag försöker prioritera så rätt som möjligt och hinna med så mycket som möjligt. Jag klagar inte! Jag är jätteglad och tacksam mot livet men det ska bli skönt att komma hem och få lite semester, mysa med min familj, nära och kära, andas och hitta sig själv lite igen. Hoppas ni också har det bra, kram.

Idag åt vi på Naked juice bar till frukost och till middag köpte vi hem sushi. Har blivit SÅ mycket hämtmat på senaste men det gör inget då det finns så mycket nyttigare alternativ!// Hittade en bild från när jag var liten knodd, ibland vill jag vara så liten igen, haha.. Men vem vill inte?

Alltså det var verkligen LYCKA idag att få skriva på alla papper// Och lite mat hemma har också hunnits med. Mathavre och grönsaksbiffar med smältost och sallad! Supergott, enkelt och nyttigt!

Och igår gjorde jag min favorit-köttfärssås med majspasta och sallad. Sen hade jag råsaft till. Det är typ det godaste jag vet// Min bebis <3

Fick med mig två toppar hem för ett par dagar sedan också. BIKBOK som vanligt// Och F som var på en liten shoppingrunda idag (han var ledig från jobbet, haha) köpte med sig två av mina älsklingsprodukter hem. Mitt ansiktsvatten hade faktiskt tagit slut så jag blev jätteglad! Jag hinner ju aldrig förbi stan själv för att köpa nytt. 

Denna fick också följa med hem idag. Luktar så gott// Och detta måste jag komma ihåg och tänka på lite oftare. Så rolig och så sann, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish