Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

FRÅGESTUND

Alltså idag har jag haft ännu en sådan dag! Ni vet när ALLT verkligen är fel. Håret känns flottigt, hyn är hemsk, kläderna är fel, man snubblar på allt, gör illa sig, spiller, snubblar, missar bussen. Ja, ni vet en sådan dag. Usch! Orkar inte tänka på något och känner mig bara tung och tom i huvudet. Tänkte sätta mig och klicka hem några fina toppar som tröst men hittade inga sådana heller. En SÅDAN dag. 

Nu känner jag att jag är liiiite väl gnällig men jag om någon som i allmänhet är rätt positiv måste också få gnälla lite ibland, haha. Har inget annat att skriva idag. Hela denna dag har varit så grå och o-inspirerande. Tänkte därför köra igång en frågestund då jag vet att många undrar massor så FRÅGA PÅ! Jag avslutar den förmodligen imorgon och svaren kommer upp i veckan. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish