Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sunday

Godmorgon finisar!

Vi är uppe med tuppen och tänkte snart göra oss iordning och ta med hundarna till havet så att dom får springa av sig. Det är soligt ute så dagen kan nog inte bli så mycket bättre! Vi var jääääättehungriga på vanlig mat när vi vaknar vid tio (?) så vi gjorde pasta och köttbullar, haha. Inte så ofta det händer då jag oftast vill ha något sött och lätt på morgonen och oftast dricker smoothie typ. 

Igår insåg jag att det faktiskt är 2015 och hur nytänkande samhället har blivit på något vis förresten. Vi var och handlade och när vi kom till frysdiskarna så hade dom köttbullar till extrapris. Bland alla dessa köttbullar så hade dom lagt ner massor med vegetariska köttbullar! Hur smart?! Det ger ju verkligen folk en ögon-öppnare och man får se att det finns andra alternativ och kanske blir nyfiken på att testa. Vissa kanske inte ens vet om att det finns annat bara för att man är van vid att alltid köpa samma. Blev jättejätteglad verkligen! Känns som om vi utvecklas i rätt riktning när det kommer till mat/hälsa osv. Jag är så glad för alla glutenfria och vegetariska grejer som fyller butikerna. Sen älskar jag att det har kommit så mycket ”plantbaserat” istället för mejeri. Vi äter ju i princip nästan inget sådant här hemma så det känns rätt kul att matlagningen ändå kan bli rolig och ganska varierande.

Ida Warg är en person som inspirerar mig enormt när det kommer till glutenfritt/veganskt och hälsosam mat i allmänhet. Nyligen så la hon upp ett recept på hur man kan ersätta ägg på ett veganskt vis och det är så häftigt tycker jag! Jätteroligt att läsa verkligen och man blir så sugen på att testa alla goda recept! Sen är ju inte jag värsta hälso-freaket direkt, haha. Jag fikar mycket, äter skräpmat rätt ofta och choklad och chips är mina bästisar. Men i det stora hela väljer jag bort allt som jag vet att min kropp inte tycker om. Sen tycker jag inte att man måste vara så jäkla strikt och att man ska unna sig när man vill och vad man vill. Ibland har vi gottiskvällar sju av sju dagar under en vecka och andra gånger ingen alls. Man får! Kom ihåg det! Så unna er den där extra chokladbiten, det är ni värda, haha. 

Önskar er en fin söndag! Kram <3

Älskar dessa kylskåpsmagneter! Så söta//Och häääär är vår nya golvlampa. Har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar den eller inte. Är inte så mycket för IKEA i vanliga fall men har alltid varit sugen på deras maskroslampa så var tvungen att köpa en när vi var där sist. 

Och detta är typ det bästa jag vet just nu! Ni MÅSTE köpa riskakorna, jag är helt beroende// Och vi som i princip inte äter gluten hemma (eller undviker så mycket som möjligt iallafall) hittade denna pasta på ICA igår.

Och vi testade en av dom imorse med och den var jättebra! Köttbullarna kommer från ANAMMA// Gårdagens gymselfie, haha. Köttade ben och rumpa och jag hoppas på att träningsvärken kommer snart. Tightsen finns HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish