Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fjärde januari

Tänkte kika in här snabbt igen innan det bär av till gymmet. Känner mig så himla duktig som har tränat så mycket nu på senaste tiden och jag mår så himla, himla bra av det! Startar året på allra bästa vis med andra ord! Idag har vi bara degat, njutit av pannkaksmiddag framför senaste Beckfilmen, gått lite i affärer och tagit med hundarna till havet så att dom har fått springa av sig lite. 

Har verkligen haft världens gosigaste helg och känns så himla tråkigt att den redan snart är över. Längtar redan tills nästa trots att både jag och F jobbar då. Annars så står fika med fina Helene på schemat på tisdag och jag har även ett bloggmöte/bloggmiddag (?) inbokat torsdag kväll. Kommer säkert hinna fylla på kalendern med massor av annat också men det är det som är spikat för tillfället iallafall! Och imorgon så kommer inlägg med före/efterbilder på hår och fransar. Jag hade typ dom mest kluvna hårtopparna i hela världen! Helt spretiga och hemska. Men nu känns håret sådär lätt och fräscht igen, skönt!

Sååå gott! Var längesedan vi åt pannkisar så det satt perfekt =)

Och fyra nya i underklädeslådan, kunde inte låta bli. Ska visa resten av det jag köpte sen! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish