Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Underbara helg

Hej vänner!

Tänkte kika in en snabbis innan vi drar iväg för gym och solarium denna lördagskväll. F har redan tränat en gång idag men jag känner att även jag behöver komma iväg så han får köra dubbelt, haha. 

Annars har jag varit hos Emelie och blivit fin i håret + fått nya fransar och det känns superskönt! Då är jag redo för min vecka i Umeå! Ni ska få se massor med bilder imorgon på resultaten! Vi hade så mysigt på salongen och pratade och skrattade som vanligt. Tycker det är så härligt när man finner en nära vän i sin frisör/nagelteknolog/fransteknolog etc. Emelie har verkligen blivit en av dom mest betydelsefulla personerna i mitt liv, världens finaste vän verkligen!

Hon hade iallafall varit i Stockholm igår och wrappat Mia (från förra årets Paradise Hotel) och hennes syster och jag fick se massor av före/efter-bilder från deras wrap. Ni kan kika in på hennes blogg för att se bilderna själva HÄR. Tycker att det är riktigt coolt att det faktiskt fungerar på riktigt. Om ni är sugna på att testa så kan ni maila Emelie, hennes mailadress hittar ni på hennes blogg. Man måste inte bo runt Göteborg för att testa utan det fungerar var du än bor i Sverige!

Nu på kvällen har vi bara tagit det lugnt. Vi har ätit god middag och massor av frukt och nutella till efterrätt. Sen har vi bara myst med hundarna och kollat på TV. En sådan där riktig återhämtningshelg har vi och det är välbehövligt för oss båda kan jag lova! Vi har även hunnit åka förbi huset vi förmodligen ska flytta till och kollat hur dom bygger (haha *stalkers*), ätit på MAX och handlat hem lite mat. Vet ni förresten?! En av mina allra närmsta tjejkompisar här i Göteborg och hennes sambo ska flytta in i lägenheten bredvid oss! Hur kul!? Kommer bli massor med tjejkvällar och mys. Är så himlahimla glad för det! Nu är det 90% säkert att flytten faktiskt blir av. Får nog veta 100% till veckan. 

Hoppas även ni har haft en fin dag, stor kram!

Min lilla familj, allt för er <3 //Dessa nyheter är så goda! Glutenfria också! Nackdelen är att jag lätt kan smälla i mig hur många som helst… haha

För tillfället sitter jag och dricker Celsius för att få lite ny energi, för mig som sällan dricker koffein funkar det faktiskt otroligt bra //Lite Zelda-mys efter middagen

En bild på mina nya fransar, är supernöjd som alltid! //Och så dagens middag som bestod av hemgjorda biffar med klyftpotatis och lite sallad. Var faktiskt jättegott och gick snabbt att slänga ihop!

Mina småttingar som jag älskar över allt i hela universum! Kan inte tänka mig livet utan dom och vetskapen om att dom bara kommer leva i typ 10-15 år är det värsta jag vet. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish