Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dan före doppardan

Hej fina!

Jag är nog den enda personen i Sverige just nu som sitter hemma ensam och har NOLL julstämning? Skulle tro det iallafall! Efter att ha jobbat idag hela dagen sprang jag en sväng på stan och köpte lite snabba julklappar + lite sushi för att sedan skynda mig hem till mina svansbebisar. F jobbar som vanligt kväll och när han kommer hem om ett par timmar ska vi åka och sola och träna. 

Imorgon står återigen jobb på schemat för både mig och F (så ovanligt, haha..) och sen kommer vi förmodligen hinna julmysa här hemma med tända ljus, god mat, massor med lussebullar och pepparkakor + julmust. Pratade både med mami och några vänner från Umeå i telefon idag och FY SÅ JAG LÄNGTAR HEM! Trodde ärligt talat aldrig att jag skulle säga detta men jag saknar till och med snön och kylan. Jag saknar min lilla hemstad så att det svider i hela mig. Längtar tills jag får komma hem och bara släppa allt, vara liten igen och somna hemma hos min familj. Bara tre veckor kvar och sen är jag där. Och ni kommer nog höra mig tjata om detta typ tio gånger till innan dess, haha. 

Visste inte att min första jul i Göteborg skulle kännas såhär tråkig och ensam men efter att ha haft typ 18 lyckade jular i mitt liv så kan jag nog ändå acceptera att den 19:e inte är på topp. Nu ska jag kolla på resor (jag vill till Grekland NU) och inredning då vi ska på shoppingtur till hemmet nu i helgen. Men mest av allt ska jag nog sakna F.. Vet inte varför men jag har saknat honom extra mycket idag, känt mig lite tom och nere i allmänhet. Inte världens bästa dag med andra ord. Längtar ihjäl mig efter ett hårt gympass och bara på rensa tankarna lite till bra musik.

Hoppas ni ALLA har det supergos med nära och kära iallafall, det är ni mer än värda. All kärlek till er och mys lite åt mig också, kram!

Dagens topp var en av mina klassiker från BIKBOK//Fick med mig denna hem idag som en liten present från mig till mig. Doftar magiskt!

Och här ser ni den nakna sanningen bakom alla mina städade bilder. Jag ska städa.. inte idag bara, haha..

Mitt lilla gosehjärta.. <3 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish