Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Goder kväll

Hej hörrni!

Allt bra? (Fattar inte varför jag frågar när det aldrig är någon som svarar ändå, haha) Idag har jag jobbat 8-19 och efter det hämtade F upp mig och vi drog till gymmet där vi körde stenhårt i 30 minuter. Efter det skyndade vi oss hemtill vovvarna och slängde vi ihop nyttig och mumsig middag hemma som vi åt i soffan framför serier. Vi är så jäkla sugna på något nytt att kolla på nu men hittar inget som håller måttet med Modern Family som slavade framför i flera månader. NÅGRA TIPS?!

Annars är jag supertrött! Snart ska sminket av och rena sängkläder ska på i sängen (ääälskar när dom precis varit inne i torkskåpet, så gosigt). Tänkte lägga mig och shoppa lite med ipaden innan det är dags att sova och ladda upp inför ännu en fullspäckad vecka. Stor kram till er!

Alltså vi två, haha… Vi spelade in en video också (NEJ INTE EN SÅDAN VIDEO, haha) utöver alla dessa bilder som vi ska visa för våra framtida barn (eller inte). Vi pratade om livet, om tatueringar och om att vi precis ätit massor med mat.. Det är typ inte okej att vi umgås när vi är trötta för det spårar alltid ur totalt, hihi. Bästa <3

Dagens superslappa klädsel. Byxorna är som riktiga mjukisar fast ändå liiite finare. Hänger sådär skönt och sitter inte åt någonstans. Från H&M.

Alltså detta har varit mitt nöje i typ en vecka nu.. Kan inte sluta skratta. Jag och F har typ dött i skratt-anfall hela kvällen och sååå roligt är det väl ändå inte?! Haha..

Gjorde nyyyytttig middag för en gångs skull och slängde hop lite sallad, ”köttfärssås” med massor av paprika, fullkornsbulgur och så Fs favorit brysselkålen. Han tjatar jämt att jag ska laga den så nu gjorde jag det för en gångs skull, hihi. Jag själv gillar den inte så mycket men vet att det är nyttigt så brukar försöka få i mig några ändå.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish