Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saturday

Solariet stod på schemat igår och det var såå skönt att bara dra upp värmen till max och låtsas som om jag var utomlands, hehe//Mina gamla Jeffrey Campbell-skor fick hänga med ut igår (tror jag har haft just dessa i tre år snart..)//Klänningen finns HÄR men är slutsåld//Gårdagens fördricka hemma hos en underbar kollega

Hej fina!

Hur mår ni? Jag som hade tänkt uppdatera bloggen massooor nu i helgen vaknade med världens jäkla baksmälla och kunde knappt komma upp ur sängen för att beställa pizza (lyckades till sist iallafall, haha). Kvällen var iallafall underbar och vi åt trerätters i Gothia Towers, kollade på Joe Labero och avslutade kvällen med att åka högst upp i tornen för att dricka goda drinkar och bara ha kul ihop. F har jobbat hela dagen och började tidigt imorse men var ändå världens góaste och hämtade hem mig inatt, köpte mat och hällde i mig massor med vatten. Ni vet dom där tillfällena när man förstår att kärleken verkligen är äkta och ser hur extremt mycket någon annan bryr sig om en? Det är den bästa känslan i hela världen.

Nu kom han hem för inte så längesedan och vi ska snart iväg till ICA en sväng för att handla middag och godsaker och sedan väntar en lugn kväll framför TVn. Imorgon jobbar vi båda två och börjar tidigt på morgonen så en tidig kväll blir perfekt. 

Har ni tänkt på att det är jul om ett par dagar förresten? Jag fattar ingenting?! För mig känns det fortfarande som om det är oktober medan halva vintern i själva verket redan har passerat. Sjukt… Ikväll ska jag också kika på lite resor till Stockholm då det snart är dags för oss att dra oss iväg på en spa-weekend på Yasarugi. Det var längesedan vi gjorde något sådant ihop och det blir helt perfekt med tiden då ännu en årsdag firas för vår del i januari. Åren går så jäkla fort när man har kul och jag är så himla glad över att jag fick träffa mitt livs kärlek redan som 15åring. Och hur sjukt är det inte att han var en liten plutt på 17 år när vi träffades och nu fyller 22?! Och jag är fasiken inte ens tonåring så länge till så ska njuta av mina sista fem månader innan jag blir 20. 

Fy vilket flummigt och tråkigt inlägg men har inte så mycket att skriva just nu. Kommer mer inlägg imorgon, kramar till er allihop!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish