Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

När jag sminkar mig till vardags..

..Eller ja, nu ska vi vara ärliga här. När jag sminkar mig ALLTID. Jag har ingen partysminkning som jag brukar köra på och det skulle aldrig falla mig in att använda ögonskuggor då det ser så jäkla kladdigt ut enligt mig. Eller nu är det ju många som får till det riktigt snyggt men ska jag vara ärlig så är det mest Hollywood-skådisar och folk på gala som blivit sminkade av makeup-artist som det ser bra ut på (tycker jag). Jag sminkar mig rätt lite och med tanke på att jag fransförlängning så behöver jag inte mer än så. Sen använder jag jääääkligt tråkigt smink men jag vet att många av er vill se så då kan jag väl lika gärna visa, haha. Jag har testat massor med märken och olika produkter och jag VILLVILLVILL vara en sådan där person som har fräscht, dyrt och lite ”finare” och ”bättre” smink men tyvärr så går inte det för jag faller alltid tillbaka till mina gamla favoriter i vilket fall som helst. 

Ja här ser ni det jag använder dag ut och dag in. Min foundation behöver vi inte ens prata om för jag tror dom flesta tjejer har haft den någon gång och jag har fortfarande inte kunnat gå vidare från den efter SEX år.. Den är och kommer alltid att vara min favvis. Men ja, varför inte egentligen? Den är billig och bra och finns HÄR. I grunden kör jag på min ”instablur” från The Body Shop. Den är M A G I S K – finns HÄR. Och dom dagarna jag inte känner för att sminka mig lika tungt så använder jag bara min BB-kräm och lite concealer. Den från Make Up Store har varit min favorit så himla länge nu och jag fastnade för den från dag ett. Tror jag är inne på min sjätte burk nu, hehe. Däremot så använder jag inte alla färger! Den gula tar slut snabbast för mig medan den röda brukar vara halvfull och den ljusaste typ oanvänd när jag slänger burken. BB-krämen finns HÄR och concealern HÄR. Sen avslutar jag alltid med ”solpuder” och jag använder ett superbronzigt (även det från The Body Shop som finns HÄR.

Runt ögonen gör jag inte mer än att dra en tunn linje med svart skugga på övre fransraden och sen sudda ut den lite. Den jag använder finns HÄR. Sen är jag en galen ”läpp-person” och min första sminkprodukt var faktiskt ett läppglans från Viva la diva (tror jag det hette?). Då gick jag i FYRAN. Idag har jag alltid minst 10 läppglans i väskan och jag vet inte ens varför! Min bästis är exakt likadan så det känns skönt att inte vara ensam med beroendet. Men jag har alltid något på läpparna, oavsett om jag är ute eller hemma. Tycker att det gör hela sminkningen komplett och ger det där lilla extra. 

Och här i får allt smink jag använder varje dag ligga. Finns HÄR. Den verkar dock slutsåld i vitt men hade jag köpt den idag hade jag nog köpt just svart då vitt blir så lätt nerkladdat av sminket.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish