Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En dag kvar till ledighet

Hej fina!

Hur mår ni? Jag mår bra och det känns skönt att även denna dag lider mot sitt slut, haha. Imorgon jobbar jag 8-17 och sen är jag leeeeedig resten av veckan (förutom på söndag då, men ändå..)! Hur underbart?! På fredag-kvällen ska jag möta upp några kollegor och fördrinka lite innan vi drar vidare på trerätters med hela kontoret följt av en utgång. Är sååå taggad, wiho! Och det bästa är att även F är ledig hela torsdagen och fredagen så imorgon har vi hela kvällen tillsammans och på fredagen hela dagen! Känns så bra och välbehövligt.  

Har ni någon julstäming förresten? Jag har ingen alls! Vet inte om det beror på att det inte snöar här i Göteborg eller för att jag ska jobba över jul/nyår osv. Lite tråkigt men bättre lycka nästa år! Något som däremot är lycka är att en av mina närmsta vänner från Umeå förmodligen kommer hit redan nästa vecka. Sådär spontant och lite för bra för att vara sant. Känner att jag behöver sena kvällar med skratt och skitsnack om allt från gamla pojkvänner till högstadiet till dåliga beslut som ledde till bra minnen, haha. Vi har känt varandra i typ sju år nu och det är läskigt hur fort tiden egentligen går! Längtar tills hon är här. <3

Nu ska jag betala räkningar (mitt nattliga nöje, uscha..) och sen gosa ner mig hos F som äntligen är hemma från jobbet. Jättekram till er allihop!

Har förresten inga bilder att bjuda på idag men det kommer imorgon! Förresten?! Vill ni ha en bloppis?! Har så jävla mycket kläder som bara ligger och aldrig kommer till användning. Massor med fint! Lämna en kommentar eller gilla inlägget till höger så vet jag =) 

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish