Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dress to impress

Godkväll på er!

Jag är så himla trött dag och hade typ velat lägga mig och sova.. NU? När F kommer hem har han lovat att vi ska åka och köpa massor med choklad och frukt och sedan bara mysa framför TVn i soffan. Tanken var att åka och träna men med tanke på att jag har sovmorgon imorgon så kan vi lika gärna kliva upp tidigt och göra det då. Brukar dessutom bli så himla glad och taggad om jag får träna på morgonen så kommer nog göra min dag B Ä S T.

Är iallafall övertygad om att morgondagen kommer bli bättre än denna dag. Kan ärligt säga att jag haft en riktig pissmåndag. Vaknade med migrän och bränd näsa + kinder (hejhej solariebieffekter) och lyckades ha en dålig hår/hy/kläd-dag (tjejer ni vet exakt vad jag menar, haha) och på det har jag dessutom tappat min mobil i backen IGEN så att hela skärmen är söndersprucken och jag knappt kan använda den. Hundarna har typ anfallit grannarna och jag har skurit mig på ett av deras koppel + att dom hade kissat på vardagsrumsmattan. Och på det hade det regnat in massor av räkningar i brevlådan och vår ”ingen reklam”-lapp hade åkt bort så vi var HELT BOMBADE med massor av tidningar och reklamblad som Dexter SÅKLART har bitit sönder till små bitar (han är rädd för reklam och ger den gärna en omgång när den ramlar in, haha). Sen råkade jag elda mig lite i håret när jag skulle tända en cigg och annars har jag bara känt mig allmänt hängig och grå idag. Och typ.. äcklig? Nej, usch.. Som tur är har jag inte sådana här dagar allt för ofta, haha. 

Och med detta inlägg måste jag också posta denna bild. För det är ju verkligen så va?! Man ska se så jävla lycklig och glad ut utåt på instagram/facebook osv hela tiden fast man kanske egentligen precis som jag idag hade en riktig skitdag eller något ännu värre (ja, mitt problem var ju inte så farligt jag vet). Så här får ni några ärliga sanningar om mig som jag inte gärna visar utåt i min perfekta rosa fluff-fluff-värld: 1. Jag röker igen och har gjort det i ett par månader (tyvärr, tyvärr, tyvärr och ja, jag ska inte röka hela livet men klarar inte att sluta just nu), 2. Vi har plastmatta på toaletterna hemma (som jag hatar mer än allt) och ibland springer det förbi en och annan silverfisk, kul va? 3. Det första jag gör när jag kommer hem är att dra på mig Fs stora, mjuka morgonrock (innan jag sedan byter om till mjukiskläder efter ett par timmar, haha). 4. Vi har ett torkskåp som är typ 2000 år gammalt och som man måste dra upp med en tång (superglammigt). 5. Jag har typ 100 saker som cirkulerar i mitt huvud. Saker som jag inte delar med N Å G O N.  Inte ens med F (som vet typ allt om mig). 

Naglarna är gjorda av älskade Helén

Och på tal om något helt annat så fick jag hem min nya klänning från NELLY idag. Tänkte ha den på fredag när jag ska ut med jobbet. Finns HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish