Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndagkväll

Jag har så dåligt samvete för min kassa uppdatering så nu passar jag på att blogga lite extra! Vi kom precis hem efter att ha gått en sväng på stan, köpt hem lite fint, fikat och bara myst. F och jag har alltid så jäkla kul ihop och går typ och skrattar konstant. Folk glor på oss som om vi är helknäppa typ, haha.. (Det kanske vi är också, vad vet jag). Fick med mig en ny parfym hem iallafall och denna gång blev det ”Bon Bon” från Viktor&Rolf. Den luktar huuur gott som helst! Och F sprayade jag ner med massor av olika herrparfymer så han luktar typ parfymbutik nu, haha. Nya skor har vi också kollat på åt honom. Tycker nästan det är roligare att shoppa åt honom än åt mig själv. Finns så mycket snygga killkläder! 

Nu är vi på gång med tacosen och sen ska vi iväg igen för ett hårt pass på gymmet. Är riktigt taggad och tror att det kommer gå sjukt bra idag. 

Fy vilket onödigt inlägg, haha. Men vill kompensera lite för att jag varit så dålig på att skriva. Puss på er!

Mysbyxor och uppsatt hår + tacosgos = SÖNDAG

Dom som jobbade i kassan kollade efter den tredje personen innan vi förklarade att det faktiskt bara var vi två som skulle dela på tre saker, haha. //Sockerchock

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish