Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

IT WORKS

Idag har jag precis som jag skrev varit och gjort något heeelt nytt hos Emelie. Jag har wrappat mig! Detta måste ni testa, jag tappade 5 cm runt magen på bara 2 timmar och jag gjorde ingenting. Låg och fick ögonfransförlöngning samtidigt. Det är helt nytt i Sverige men är superstort i USA och England och kommer även bli det här i Sverige. 

En wrap är som ett stort ”plåster” som ni ser på bilden, som man sätter på magen, låren, ryggen eller armarna. Finns till och med en speciell wrap för ansiktet. På wrappen finns en kräm med bara naturliga botaniska ingredienser. Vilket betyder att alla ingredienser kommer från växtriket! Hur bra!? Denna krämen går in i huden precis som voltarensalva, tigerbalsam etc och väl inne i kroppen går den in i fettcellerna och löser upp SLAGG och SMUTS som vi har i kroppen. Från att man sätter på wrappen och tre dygn fram ska man dricka 3 liter vatten om dagen för att få ut slagget och smutsen som wrappen löst upp! Inte nog med att man minskar i centimeter, wrappen minskar även synligheten av bristningar, ärr och celluliter och stramar åt slapp hud.

Man ska wrappa samma område 4ggr för en hel behandling så jag ska göra 3 till och ni kommer få se efter-bilder när jag gjort hela behandlingen! Det låter ju helt klart för bra för att vara sant men det är det inte. Det funkar! Jag skulle aldrig rekommendera något för er som jag inte själv testat eller tror på!

Om ni vill testa en wrap har Emelie prova-på pris för 300kr! Och vet ni vad det bästa är!? Ni behöver inte bo i Göteborgs området för att testa! Ring Emelie på 0709-560256 (om hon inte svarar så skicka bara ett sms så ringer hon upp) så hjälper hon er att köpa wrapps. Ni kan även gå in på www.emeliebergstrom.myitworks.com och själva beställa 🙂 

Emelie söker även säljare till sitt team så ring henne om du är sugen på att vara med på något stort från start! Du behöver inte ha företag för att bli säljare.

Verkligen en cool upplevelse! Jag älskar att testa nya saker och detta var så roligt! Kändes kallt och härligt på magen också, haha. 

Ser ni alla resultat?! Hur coolt?! Verkligen värt att testa iallafall EN gång för att uppleva det med egna ögon.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish