Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett snabbt hej

Hej vänner!

Denna helgen blev fullspäckad trots att den egentligen skulle bestå av vila. Så typiskt mig, haha.. Har suttit och kollat lite på nya möbler nu idag och är så sugen på nytt matbord + stolar. Dom vi har nu är ju bara tre månader gamla men blev typ helt förstörda och skavda under flytten och jag vill bara slänga ut dom NU och få in nya. F bara skrattar åt mig som aldrig kan vara nöjd 😉 Annars står en ny kontinentalsäng i en fin beige färg höst på önskelistan när det kommer till möbler. Och ett sminkbord.. och ja, egentligen kan listan göras lång men jag har lovat mig själv att vänta tills vi får veta om det blir någon flytt eller inte. Om det blir det så vet jag ju inte ens säkert att möblerna passar in och då är det bara onödigt att handla nytt. Så innan vi får besked får jag skippa det helt enkelt!

Kom precis hem från bästa Emelie på salongen. Har fått nya, fina fransar och även blivit ”wrappad”. Så himla roligt, och det blev verkligen resultat! Kommer ett inlägg lite senare där jag går in på mer hur det går till och vad det är för något. Så är ni sugna så kan ni hålla utkik här på bloggen ikväll! Naglarna har jag också fått gjorda av min fina vän Helén och det känns skönt att ha allt i ”skönhetsväg” fixat nu innan jul och nyår. Snart ska jag och F iväg och träna och sola och annars står bara mys och vila hemma på schemat ikväll. 

Annars är golven är skurade, allt är dammtorkat, tvätten kör för fullt och det luktar sådär fräscht och gott hemma. Helgstädningen är med andra ord även den avklarad och det var verkligen på tiden att få lite ordning. Har också klickat hem massor med julklappar till nära och kära så att det mesta inför jul är klappat och klart. Och sen så står tacos på schemat och jag längtar ihjäl mig tills det är dags för middag. Jag tror vi äter det typ tre gånger i veckan men det är ju så gott så det går inte att hjälpa, haha.

Ha en fin söndag så hörs vi lite senare, kramis!

Mina nya fransar (kommer ett helt inlägg om dom sen), visst blev dom fina?! Här ser ni också hur extremt mycket fräknar jag har, haha.. Dom kommer fram av allt solariesolande men jag har lärt mig att tycka om dom med åren//Vår lunch (blir inte något mer skräp på ett par dagar nu med tanke på wrappen jag gjorde idag) 

Ett försök till en pussbild. VARFÖR GÅR DET INTE LÄNGRE?! Vi var ju experter på att ta sådana bilder för några år sedan och nu blir alla såhär.. Suddiga, halvfula, vi hinner inte riktigt att få till själva pussen osv, hehe. 

Och denna bild skickade jag till kvinnan vi köpte Zelda från och skrev god jul, hihi. Så kul att fortfarande ha kontakt med vovvarnas uppfödare.

Och lite julmys på jobbet i fredags, så gott!

Och denna söta leverans fick jag i brevlådan för någon dag sedan. Glutenfria pepparkakor (nyhet från Semper), supergoda!

Och gårdagens gottis, döööör för chokladen! Älskar vit choklad och denna hade typ vit-choklad-mousse i sig. Var typ dumt att jag upptäckte den för kommer aldrig få nog nu..

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish