Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Todays

Hej fina ni!

Allt bra? Kom precis hem och tacosen står redo på vardagsrumsbordet. SÅ GOTT! Ska dra på mig mys-sockar nu och sen bänka mig i soffan för att mysa och äta middag framför några avsnitt Modern Family. Annars har jag bara jobbat idag och efter det hann jag in på BIKBOK för att inhandla en superfin gråmelerad tröja. Kände att lite shopping skulle liva upp även denna halvgrå och tråkiga torsdag och så får jag känna mig lite fredagsfin imorgon då också, hihi. 

F som äntligen blivit feberfri under dagen har också köpt hem massor med gott som vi ska äta (mitt liv handlar typ om mat, haha..) men innan det ska jag iväg en sväng till solarieöarna. Tycker att det är okej att ta till alla medel som får en att må lite extra bra för stunden i detta hemska slaskväder – annars blir man (eller iallafall jag) så himla nere! 

Annars så väntar sovmorgon imorgon och det känns skönt att få börja lite senare då jag i princip börjat åtta hela denna vecka. Här nedan ser ni lite detaljer av vad jag hade på mig idag, inget märkvärdigt men jag vet att ni gärna vill se även sådana bilder så here you go, hihi. 

JÄTTEKRAM till er allihop. Hoppas ni har en fin torsdag!

Armbanden är från Marc Jacobs och det lilla är från Saharasilver (hade inte ens tänkt ha det men fick inte av mig det igår, hehe). Ett supertips är att NELLY har fått in massor med Marc Jacobs-smycken nu (bland annat örhängena jag har som är hjärtformade och även dom som är runda) så passa på att inhandla dom! Dom brukar ta slut rätt snabbt nämligen. Allt finns HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish