Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Two in one lace set

Vad tycker ni om denna? Hade den när jag var på middag med jobbet för inte så längesedan och nästa fredag är det återigen dags för middag + utgång med världens bästa arbetsplats. Ska bli så mysigt att äta gott och dricka drinkar med alla underbara människor. Har iallafall klickat hem en likadan fast grå nu för denna gång. Tror att det blir lagomt, inte för uppklätt och inte för nerklätt (säger man så, haha?) heller. Jag älskar verkligen passformen på den också. Känns kul att jag har den i både grått och svart nu och det finns även en röd – HÄR.  

Många vill förresten att jag ska skriva lite om mitt jobb men det finns egentligen inte så mycket att skriva + att jag vill hålla blogg och jobb lite isär. Det är ju som två helt olika arbeten och jag värderar båda lika högt. Trodde aldrig att jag skulle kunna ÄLSKA ett jobb och en arbetsplats så som jag gör idag men jag hade så fel. Att blanda bloggvärlden med ”vanliga” jobbet tar rätt mycket energi men har blivit så viktigt i mitt liv! Jag behöver bägge delarna och jag tycker om dom båda lika mycket. Sen älskar jag när det händer mycket saker och inom kort har jag faktiskt hela TRE event via bloggen jag ska på och alla är innan början på mars. Så det blir mycket flyg hit och dit på helgerna. SÅ JÄKLA KUL! Och med jobbet händer också alltid något roligt. Är det inte en härlig AW eller sushidate med någon fin kollega så är det något annat kul! Fredag den 13:e i februari sitter jag på ett flyg till Stockholm med en kollega där vi ska spendera just den helgen (fredag den 13e/alla hjärtans dag-helgen, hahaha…) på Sales Awards då vi vann en tävling som Viasat hade hos oss. Hur kul?! Oftast så jobbar jag åtta timmar (eller mer) och sen bär det av hemåt där jag sitter med datorn i knät för att blogga, fakturera, svara på mail, ha telefonmöten med företag och annonsörer osv. Jag har ändå lyckats få vardagen att gå ihop trots så mycket att göra och jag är rätt stolt över mig själv att jag hinner med hem, hundar, vänner och en man på sidan av också, haha.

Det är så coolt hur vardagen kan ändras från en dag till en annan. Min blogg har vuxit som TUSAN sen i somras och det är helt galet att veta att jag faktiskt ligger på topp 100 av Sveriges största bloggar (och det finns ju liksom HUR MÅNGA BLOGGAR SOM HELST!?) och att jag under flera månaders tid även haft just for.mes mest besökta blogg både när det kommer till unika besök och sidvisningar. Kommer ihåg förra året när jag hade en liten sketen blogg med typ 30 läsare per dag. Det bara smällde till och nu sitter jag här och får inspirera och bli inspirerad. På bara ett år har jag flygit upp i bloggvärlden dit jag är idag och jag kommer att driva denna blogg med stolthet så länge ni tillåter mig. Och min förhoppning är ju såklart att bloggen ska få växa sig ännu större. Mitt mål är nog ändå att bli nominerad i Blog Awards nästa år eller året efter och jag tror inte det är helt omöjligt då jag redan i år fick enormt mycket nomineringar från er (och det var liksom i somras då min blogg hade hälften så många besök som nu?!). NI ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN och ni betyder så himla mycket för mig allihop! Jag är så jäkla glad över att ni kikar in här varje dag och det är galet hur många underbara tjejer det finns där ute. Som jag skrivit förut så känns det som att ni är mitt stora tjejgäng som peppar, stöttar, ger tips och råd och finns där. Vill träffa er allihop någon dag!

Ett som är säkert är att jag älskar att få det bästa av båda världarna.  Både det där bloggiga och lite glammigare och det där vardagliga och ärliga. Livet känns sådär underbart trots att jag inte har så mycket tid över till annat än just… jobb, haha.  <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish