Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej fina vänner!

Jag har varit så himla tråkig dom senaste dagarna. Typ inte fotat en enda bild och inte gjort något alls mer än att mysa i soffan med F som lyckats dra på sig feber. Ska jag vara ärlig så tycker jag att det är mysigt att ha honom hemma på kvällarna för en gångs skull, haha. Har verkligen njutit till 100% och dragit fram chips och choklad och massor med frukt vaaaaarje dag. Vardagslyx när den är som bäst! Tror att han blir hemma en sista dag imorgon så ska passa på att gosa lite extra mycket ikväll. Annars har denna vecka gått jättefort och jag fattar inte att det redan är torsdag imorgon. Längtar supermycket tills helgen trots att jag inte ska göra något särskilt. Tänkte typ dra på mig löparskor, sätta hörlurar i öronen och ringa bästis för att prata ut i ett par timmar. DET behövs just nu kan jag lova. Hatar att hela familjen är kvar uppe i Umeå och det känns så tungt att veta att jag inte får träffa dom mer än ett par gånger per år. Att jag ska dit i januari är dock det jag i princip lever på för tillfället och att bli bombad med kärlek av nära och kära kommer inte sitta helt fel. Och det bästa av allt är att hela familjen kommer vara samlad! Hur kul?!

Har förresten blivit helt besatt av Tove Los låt ”Talking body”. Den går på repeat här hemma och lär göra det fram tills att jag tröttnar på den om några veckor eller fram tills att F blir helt galen och kastar ut datorn genom fönstret, haha 😉 Jag är inte lugn när jag hittar en låt som jag fastnar för och när jag säger att den går på repeat så gör den verkligen det, haha. En annan som jag spelar för fult är Pitbulls ”Wild love”. Så himla härlig feelgood-musik. 

Hur tråkigt var inte detta inlägg då? Jag känner mig så himla grå och inspirationslös, usch. Kan ni inte inspirera mig lite?! Skriv vad som helst som kan ge mig minsta lilla idé om vad jag ska skriva om eller lägga upp bilder på. 

Ha en supermysig onsdagskväll så hörs vi mer imorgon, kramis!

Mina senaste dagar, haha.. Bilderna är från min instagram, heter @gabriellajoss där så följ mig gärna även där! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish