Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

I vårt badrumsskåp

Här ser ni lite av vilka grejer ni hittar i vårt badrumsskåp. Det är två hyllor till men dessa är väl ”grundgrejerna” som vi har. Egentligen inte sådär superkul men många har undrat och då är det klart att ni ska få se!

Längst till vänster (längst ner av alla burkar) är en av mina favvo-ansiktsmasker som ni hittar HÄR. Älskar den verkligen och den funkar superbra. Man ser resultat direkt! Ovanpå den ser ni dagkrämen och nattkrämen med Vitamin E som jag alltid använder under sommarmånaderna. Dom är helt underbara och väldigt lätta samtidigt som dom är återfuktande och känns bra på huden. Finns HÄR och HÄR. Och högst upp så ser ni den nattkrämen jag använder nu när det är lite kallare och torrare ute. Denna kräm är helt MAGISK och jag älskar hur extremt mycket den återfuktar utan att täppa till, finns HÄR

Ögonkräm använder jag typ aldrig men den tuben som ligger ner är min favvo och även den ur Vitamin E-serien. Finns HÄR. Och till höger om alla burkar så ser ni min face mist som finns HÄR. Använder den inte så mycket nu på vintern men den är såå härlig på sommaren när man vill fräscha upp sig lite och kanske inte har så mycket smink. 

Peelingen med papaya från Maria Åkerberg är även den kanonbra på känslig hy så den kan jag verkligen rekommendera. Helt naturlig är den också. Och ”grease lightning” från LUSH använder jag för att punktbehandla finnar och liknande. Har inte haft den så länge så vågar inte säga om den funkar men den känns bra och har jättebra omdömen om man läser på ex. deras hemsida eller internet. Fotsprayen är JÄTTESKÖN efter en lång dag/natt i klackar och jag brukar alltid ha den i handväskan om jag drar ut och dansar i typ 15cm-klack för den är verkligen guld värd. Finns HÄR. Tea-tree-ansiktsvattnet från LUSH är det bästa ansiktsvattnet jag testat hittils och renar verkligen huden samtidigt som det tar bort sminkrester osv. Supertips! Och ansiktsmasken längst till höger är även den från LUSH och rätt nyköpt. Vågar nästan säga att den är bättre än den som står längst till vänster från TBS. 

Och så Fs hylla! Den är rätt tråkig och innehåller mest… deodoranter? Haha.. Ansiktsprodukterna är iallafall kanonbra och ni hittar dom HÄR. Parfymen ”The code” är den enda han använder då den luktar helt underbart! Är inte alls förvånad att den varit populär i så många år och vunnit massor med priser. Det går typ inte att sluta lukta om en kille har på sig denna, haha. Finns HÄR. Hugo Boss-deodoranten finns HÄR och David Beckham deosprayen HÄR (liknande). DKNY-parfymenär köpt på Åhléns. Luktar supergott!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish