Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fullspäckad dag

Hej fina!

Vad gör ni? Vi kom precis hem efter lite shopping, mat och datatesting. F vill verkligen ha en som funkar när han spelar (vilket inte är jättejätteofta egentligen men ändå) och det är klart att han ska ha en som han är nöjd med isåfall. Vi har hittat två stycken nu som han kan tänka sig så han ska fundera lite innan vi köper. Tycker det är lite tråkigt att han sviker vår Apple-kultur här hemma (vilket han gjorde redan i somras när han köpte senaste Samsung-telefonen) men då blir det mer av det goda över till mig så det får väl gå, haha. 😉

Nu ska vi äta lite och sen väg och träna och sola. Jag har verkligen haft världens gosigaste helg och känner mig utvilad och redo för en fullspäckad vecka. Vi hörs mer imorgon! Kramis!

Koncentrerad kille, haha..

Och så lite maaat såklart

Fick med mig lite nödvändigheter från Gina Tricot. Kul att dom börjat med annat än kläder! 

Och denna ecigg från @bloppisgiganten har jag också fått hem rätt nyligen. Ska bli kul att testa! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish