Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Denna helg..

…Har varit helt underbar! Och det bästa är att den inte ens är slut än. F har varit ledig hela tiden och jag har blivit frisk och ni anar inte hur skönt det har varit! Igår tog vi sovmorgon, sen jobbade jag lite och sedan åkte vi och tränade (ett väldigt, väldigt lugnt pass för min del så att jag inte lockar fram någon sjukdom igen, haha) och solade för att sedan ta med hundarna till havet och låta dom busa av sig där. Havet är verkligen deras andra hem och vi har samlat på oss så enormt mycket minnen där nu under vår första tid i Göteborg. Det var i princip där vi var varje dag hela sommaren. På eftermiddagen inhandlade vi lite smått och gott och sedan åkte vi ut för middag och bio. Vi såg Horrible Bosses 2 och den var mycket sämre än ettan men ändå superkul! Sedan såg jag på bioreklamen att ”Taken 3” (ja, ni läste rätt) kommer ut snart och jag satt och skrattade under hela klippet bara för att det kändes mer som en parodi. Jag menar någon gång måste det ju finnas en gräns? Och filmerna blir ju bara värre och värre. Tycker att filmbolagen borde ge sig när dom är på topp istället för att göra halvkassa uppföljare på alla filmer, haha.

Idag står lite jobb på schemat och annars så ska vi åka och sedan bara mysa hemma. Jag vill jättegärna träna också men vi får se om vi hinner och om vi orkar. Det är så lätt för mig att hålla igång liiiite för snabbt och för mycket direkt efter att jag blivit frisk så det är bra att jag har F som påminner om att det faktiskt bara var typ 48 timmar sedan jag hade feber.

Många av er har önskat att jag ska tipsa om julklänningar och det kommer faktiskt upp på bloggen antingen idag eller imorgon så håll utkik! Önskar er en helt underbar dag så hörs vi lite senare! KRAM!

Denna bild ser ju värsta lugn och harmonisk ut men sanningen är att F står och SKRIKER på hundarna att dom ska sluta dricka saltvatten, haha. Det fina med instagram och blogg är ju att man alltid ska visa att allt är så perfekt fast det kanske inte alls är det 😉

Här var det dock inget skrik inblandat och vi gick rätt långt ut. Det är SÅ fint där och vi har verkligen hittat vårt smultronställe. Och ser det ut som att det är december? Nja.. Underbart! Jackan finns HÄR.

Och jag och F lyckas ALLTID matcha våra ytterkläder år efter år.. Det är inte ens meningen, haha.. Igår hade vi marinblått och grå hoodie under när vi var vid havet, hihi. (Jag var såklart tvungen att ta kort på det)

Alltså hur fin är han inte?! Världens bästa vovve <3

När jag kom hem från bion var jag superhungrig så vi slängde ihop sallad med röd quinoa, bönor, tomat, paprika, gurka, majs och dressing på olivolja, salt, peppar, aromat, salladskrydda. Det var supergott!

Och här kan ni se att även vi äter ”normal” frukost ibland och att vi inte bara trycker pannkakor och frukt varje dag, hihi. 

Denna människan är verkligen den bästa i världen. Är så himla lyckligt lottad. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish