Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Myskväll

Hej fina!

Jag har suttit uppkrupen i soffan hela kvällen med färska hallon och mina favoritgodisar. Har kollat igenom typ alla Paradise hotel-avsnitt nu under tiden som jag har varit sjuk (och jag som inte ens skulle se på det i år, haha) och jag kan faktiskt ärligt säga att jag hade sökt om jag hade varit singel. Nu är jag så lååångt ifrån singel som det går att vara (nähä) men OM jag hade varit det så hade det varit kul! Sen kan jag känna att dom som är över 25 inte har något där att göra men det är min åsikt. Alla får välja hur dom vill leva sitt liv men jag personligen kan tycka att det är dags att ”tänka efter” mer när man börjar komma upp i den åldern. Typ som han Jesper som var med förra året och var typ 32? Han var ju hur gó som helst men tycker fortfarande att det börjar bli liiiite pinsamt då, haha. Tycker dock att detta år är rätt tråkigt jämfört med förra. Kommer ihåg att jag satt bänkad varje kväll exakt klockan 22 under förra säsongen och mina favvisar i huset var Samir (inte för att jag tycker han är snygg utan bara dödligt skön) och AK för att hon var sådär härligt bitchig men ändå classy. Sen ÄLSKAR jag Paulina, hon är så jävla härlig på alla vis! Hon är en sådan där brud som jag vill dra ut med en lördagkväll och bara leva! Helt underbar verkligen! Och snygg är hon också, gillar att hon har sin egna stil. Vad tycker ni om programmet och har ni någon favorit i huset?

Annars håller jag verkligen tummarna att jag blr frisk snart. Har så mycket som händer omkring mig och har fasiken inte tid att vara sjuk. Är jag frisk redan till fredag och kan jobba då så ska nog jag och F ut och hitta på något. Är hur sugen som helst på bio och middag eller något annat lugnt. Och på lördag ska jag till Emelie och wrappa mig. Så himla häftigt det ska bli att testa det! Nu ska jag klicka hem något snyggt inför nästa helgs festligheter och sen försöka sova. Lär ju gå sådär med tanke på att F inte kommer hem förrän sent och är på AW. Måste verkligen träna på att somna utan honom men det är svårt efter att ha bott ihop i över tre år. Stor kram och godnatt på er iallafall!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish