Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

LUSH

Godmorgon bloggisar!

Hur mår ni? Jag mår faktiskt bättre idag och jag gissar att det beror på att jag somnade tidigt igår kväll och vaknade sent imorse. Ska försöka sovasovasova hela dagen, äta och dricka mycket och förhoppningsvis gå till jobbet igen på fredag. Tror aldrig jag har haft feber såhär länge. Är det normalt? Hur länge har ni haft det som längst?

Igår kom F hem med lite nytt från LUSH och här nedan kan ni se dom fyra sakerna som fick följa med hem. Känner att min hy behöver dessa ”problemräddarprodukter” nu på vintern. På sommaren när jag är len och fin och inte har en enda finne så använder jag The Body Shops serie med vitamin E. Ändå rätt konstigt att huden kan ändras så mycket beroende på årstid. Återkommer med recension på dessa iallafall! Gillar att dom är naturliga och såg att det var många av er som rekommenderade dom när jag frågade för ett tag sedan. Så tack för tipset! =)

Vitaminbombade kroppen med färskpressad juice imorse också. Morot, ingefära, apelsin, grape, hampafrön, chiafrön och spenat är det i den. Ser sjukt äcklig ut men smakade faktiskt helt okej. Vill man bli frisk så får man ta till alla knep, haha. Sen har jag klickat hem lite nya kalsonger från GANT till F. Dom har massor med härliga kampanjer på Campadre så kunde inte låta bli. Registrera dig HÄR och shoppa julklapparna lite billigare. 

NU: Dags att försöka sova igen!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish