Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fem snabba om mig

– Jag har ett födelsemärke i pannan som är rätt stort (och F trodde att det var en finne i typ TVÅ År, hahaha..) och jag har blivit tillfrågad om jag vill operera bort det men det vill jag inte då det är en del av mig och har suttit där sedan jag var liten knoddis. 

– Jag har jättemycket kläder och toppar men använder bara uringat eller vringat då jag trivs allra bäst i det. 

– Jag startar alltid torkskåpet när jag ska duscha eller bada för då håller sig värmen i badrummet bättre.

– Jag är livrädd för konstgjorda hormoner. Hade aldrig kunnat äta p-piller eller ha p-stav osv. Åt p-piller i typ en vecka när jag var 15 år och trodde att jag skulle dö varje dag typ, haha. 

– Jag får en känsla av att jag är olyckligt kär när jag lyssnar på julmusik. Tycker alltid att den är deppig (även om melodin är glad?). Blir sådär tom och ledsen av den och jag har därför en hatkärlek för jul-låtar. 

Där ser ni mitt födelsemärke! Har fått höra en miljard gånger att jag säkert har cancer i det eller något men jag vill faktiskt hellre ha ett födelsemärke än ett fult ärr..

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish