Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

PICS

Alltså när jag är sjuk och varken kollar på film, sover, äter eller vilar så har jag laptopen i knät och går igenom massor med bilder. Någon mer som är som jag? Och när jag har feber är jag alltid så jäkla blödig och kan börja gråta åt en bild som tar fram ett speciellt minne, haha.. Ringde nyss F och förklarade min kärlek och han ba: ”Älskling, jag har handlat på LUSH åt dig idag”. Wiiiihooo! Så nu har jag massor med nya roliga produkter att testa ikväll. Världens bästa är han! Har han med sig en chokladkaka hem också så får han 5 toasters av 5 när det kommer till mans-material 😉

Min drömprins <3

Skickade denna bild till F igår med texten ”En sorglig bild tagen direkt ur livet”. Glammigare än såhär är fasiken inte ens jag när jag är sjuk, haha.. Skyller på att jag faktiskt har 39 graders feber. (Och ja, jag har aldrig ansiktsmask på nästippen för jag glömmer alltid bort att lägga där med) (A)

Alltså är jag den enda?! Ni vet när man ska kolla hur man ser ut bakifrån? Då är alla knep tillåtna, haha//En vanlig dag på universitetet (förra hösten). Visste ni att jag hade klackar varje dag innan jag flyttade till Göteborg?

Jag och F som 15 och 17-åringar! Han hade så jäkla ovårdat skägg och jag hade inte upptäckt gelénaglar än. Blir så varm i hela kroppen av denna bild. Så längesedan men ändå så nyss// Fs berömda kladdkakor (som jag har dekorerat, hihi). Dom är helt magiska!

Födelsedagsfrukost till bästa mannen och bästa vännen i världen förra året (och jag är väl ändå bästa frun och vännen, hihi?)//Mitt andra hem. Fy tusan vad jag saknar mina och bästis solarie/glass/pommeskvällar. Snart är jag tillbaka i Umeå för en stund iallafall.. <3

Bebismys i gamla soffan i gamla lägenheten//Vår sista natt i Umeå spenderades på Scandic Plaza som ligger granne med både mitt och Fs gamla jobb (Bredbandsbolaget och Riksnet). Så liten är vår gamla hemstad, haha..

En bild från vårt gamla sovrum precis innan flytten och lilla Zelda//Och hotellfrulle samma morgon som vi drog. Alltså hur galna är vi inte som spontant bestämmer oss för att flytta och tre veckor senare så har vi sagt upp oss och sålt alla saker vi äger för att sedan sätta oss i bilen och bara köra. Vi hade ingen plan och inget hem (och inga saker) som väntade på oss här nere i södra Sverige. Men det gick bra ändå! Jag och F alltså, haha… *YOLO*

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish