Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sjukstuga

Hej på er!

Jag inleder december med att ha feber och ärligt talat så känns det rätt mysigt. Stora, varma tofflor, tända ljus och film får denna dag bjuda på. Längtar dock tillbaka till jobbet så hoppas att jag får bli frisk så snart som möjligt. Ska försöka sova lite nu under dagen också, är rätt yr och frossig så tror det kan behövas. 

Annars då? Ordningen här hemma är återställd och när F kom in genom dörren igårkväll så pussades vi som om vi inte träffats på flera år. Tror aldrig att jag har känt så mycket lyckorus någonsin. Kom lite glädjetårar också och vi har liksom bara varit ifrån varandra en HELG?! Jag kan ärligt säga att vi under våra år som par varit ifrån varandra kanske fem-sex gånger och som mest en och en halv vecka. Rätt sjukt om man tänker efter..

Det ger mig också världens tankeställare. Att vi verkligen tar varandra för givet. Jag vet att han alltid finns där och ”gör det han ska” och han vet detsamma. Den där vardagslyxen jag har att han alltid tar vovvarna på morgonen (jag har nog varit ute på morgonenpromenaden max 10 gånger under dessa två år som vi haft vovvarna) och från hans sida att jag alltid har gjort matlådor och liknande till honom som står i kylen. Han har till och med skojat om det dom få gångerna jag missat att lämna mat när jag ska iväg ”VAR FAN ÄR MATEN”, hahahaha… Hur som! Det är så enormt viktigt att uppskatta varandra och det man gör för varandra. Vi har varit ett par i snart fem år och delat vardagen i nästan fyra så för mig finns det ju inte på värlskartan att vara utan honom. När jag väl får testa på hur det är så får jag verkligen se hur mycket han betyder i vardagen. Alla småsaker han fixar och ordnar med, tryggheten han ger mig.. ALLT. En liten break ifrån varandra ger faktiskt rätt mycket nya känslor. Att få sakna varandra lite behövs även det då och då. 

Älskar mina fleecebyxor från H&M. 99:- kostar dom och jag har haft dom sen förra året men vet att dom finns kvar även nu. Världens kap!

Igår kväll gjorde vi tomatsoppa till middag. Stekte färska tomater tillsammans med zucchini i olivolja,salt, peppar och massor med oregano, timjan, rosmarin +lite chili och hällde sedan över vatten, krossade tomater och imat från Oatly. Tog typ tio minuter och var supergott med lite creme fraich med smak av franska örter. Tips!

Och jag vet att många vill se hur det ser ut i vår kyl (får frågor om det konstant, haha) så here you go! Inget särskilt men mycket frukt och grönt har vi alltid =)

Och imorse när jag låg i soffan och skakade så frågar F vad jag är sugen på att äta. ”Inget” svarar jag (är aldrig hungrig när jag är sjuk). ”Om du fick välja vad som helst i hela världen då?” Ni kan ju gissa vad jag svarade på det, hihi. Tacos till frukost är aldrig fel. Och har man feber så får man. 

Och just det! Här är klänningen som jag fick hem. Vet inte om jag ska ha den på blogg-gala eller på Sales Awards med jobbet? Eller kanske när jag ska till Öland på blogg-event? Har så mycket roligt framför mig nu. Mest inom bloggen men även lite annat. Jag och F har dessutom planerat in en weekend på Yasuragi SPA i Stockholm. Längtar ihjäl mig efter lite lyx, hihi. HÄR hittar ni klänningen och mina armband är från Snö of Sweden och Saharasilver.

Och typ det godaste jag vet just nu. Sallad med massor av dressing (köper knorrs färdiga och blandar med olja och vatten) och grovbröd med färskost. Döööör så gott och inte allt för onyttigt (som jag i vanliga fall är) (okej vem försöker jag lura, äter typ chips eller choklad eller kakor efter salladen hahaha) (ber om ursäkt för alla paranteser..(A)) Kram på er!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish