Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Monday

Hallå vänner!

Alltså jag hat-älskar verkligen måndagar, haha. Tanken var att jag efter jobbet skulle åka och köpa ansiktsmask till min för närvarande hemska hy men jag orkade verkligen inte. Sprang in på sushiyama istället och köpte en 18bitars (!!) sushi som jag slängde i mig i soffan efter att jag hade hunnit hem och springa ut med hundarna. Blev SÅ mätt, haha.. Typiskt mig att tro att jag ska orka äta upp hela världen typ bara för att jag är vrålhungrig just för stunden. F bara skrattade när jag smsade och berättade hur många bitar jag hade tryckt.. Jag lär mig aldrig! 😉

Imorse var jag som ni kanske märkte uppe tidigt och vi åkte och solade en sväng och sedan blev det frukoooost. Inte så superglammigt men jag hade världens (och då menar jag verkligen VÄRLDENS) cravings efter mina favvoknäckemackor (dom med tomat och basilika) så jag hade inte alls lust att äta hemma. Fick bli var sin lussebulle och lite froosh också såklart. Mums! F är världens finaste som kör mig till jobbet i princip varje dag för att jag ska få sova och göra mig iordning någon timme längre. Är så tacksam för det! Direkt vi köper vår nya, stora, vita bil så ska jag också ta körkort har jag bestämt. Så kan jag köra till och från jobbet själv. Fy, vilken härlig känsla! Och i den bilen dessutom. Jag är sååå töntig och ska faktiskt byta registreringsplåtarna så att det står ”JOSS” istället för ”ABC123” eller vad det nu kan vara. Vi har dock fortfarande inte bestämt oss för om vi ska ha BMWn eller Nissan men efter årsskiftet är det fasiken dags att bestämma sig. Vad tycker ni?!

Annars har jag tryckt i mig sorbet i soffan (soffan är mitt favoritställe att äta på när jag är själv hemma, hihi) och jobbat lite med att fakturera företag, svara på mail och annat ”måstejobb”. Är helt slut i huvudet nu så tänkte tända massor med ljus nu och sedan krypa upp i sängen med mina vovvebebisar framför ipaden och kolla på lite serier. Det är jag allt värd kan jag tycka. Imorgon börjar jag inte jobba förrän 12 och då står träning och sovmorgon på schemat. Mys!

Önskar er en supermysig kväll, och tack för att ni finns! Ni är så fina allihop. <3

Alltså dessa knäckemackor!?!?! Jag är helt kär. Har varit mina favvisar i typ tre år nu, haha.. Tröttnar aldrig. 

Zelda var arg för att hon inte fick smaka på min sorbet, hon fick slicka lite på skeden till sist, hihi.

Mitt favvosushi-ställe. Så fräscht!

Dagens detaljer

Vardagsrummet börjar ta form. Det är dock långt ifrån klart fortfarande. Om någon månad kanske det äntligen är helt färdigt. Hoppas det!

Testade att blanda kidneybönor, mathavre, tomater, gurka, grönkål, röd paprika, passionsfrukt, limesaft, salt, peppar och olivolja. Blev supergott!

Fick komma hem till produkter från älskade XBEAUTY som alltid kommer vara mina favoriter. Xlash räddade helt mina fransar för något halvår sedan och jag är produkten evigt tacksam för det. Ni kan nog googla ”gabriella joss xlash” så får ni upp massor med före/efterbilder osv. Mirakelprodukten numero uno! Återkommer med recension även av dessa godingar.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish