Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sen morgon igen

Vi är uppe sent idag igen! F sa det när vi vaknade imorse till och med: ”Jag har inte varit såhär utvilad på flera veckor”. Och jag känner faktiskt exakt samma sak! SÅ skönt och välbehövligt verkligen! Igår var ju tanken att vi skulle åka till gymmet på kvällen men det slutade med att vi drog ut och sprang i en halvtimme. Jag har aldrig varit en person som gillat att springa ute men (ursäkta språket) FYFAN vad bra det gick. Kunde springa hela vägen utan att stanna och det kändes inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle göra. 

Vill ni veta något ”kul” förresten? Denna helg har vi lyckats dra på oss TVÅ parkeringsböter. Den första på 400:- och det var för att F såklart glömde betala när han körde till jobbet (i fredags) och den andra idag på 600:- för att vi hade ställt oss i ”rondellen” utanför vårt hus där man tydligen absoluuuuut inte får stå längre än några timmar trots att alla ställer sig där hela tiden över natten ändå. Så totalt 1000:- i böter på en helg, hahaha… Alltså vet inte om jag ska skratta eller gråta. F kom in med ett stort leende på läpparna iallafall och ba: ”ÄLSKLING NU ÄR VI KVITT!”. För det var ju såklart min idé att ställa sig där över natten bara för att jag inte orkade gå från parkeringshuset i ösregn, haha..

Vi hade inte fått en enda bot när vi bodde i Umeå och DIREKT vi kom till Göteborg så fick vi vår första. Tror att vi totalt har betalat sex-sju stycken på ett halvår nu. Vi har fått sova ut denna helg iallafall så något positivt har den medfört ändå 😉 Aja! Det finns värre saker här i livet!

Jag började förresten min morgon med detox-té från Fruitetox. Har testat massor med olika téer och detta är min favorit än så länge. Smakar SÅ gott och känns nyttigt och fräscht. Jag har tänkt skriva ett recensionsinlägg där jag går igenom alla detox-téer jag har testat och berättar vad jag tycker om dom osv. Hade det varit intressant? Orkar ni inte kommentera kan ni gilla detta inlägg nere till höger så vet jag om ni vill eller inte. Vet iallafall att många brukar vara sugna på att testa och då kan man ju jämföra dom lite mot varandra. 

Nu är det dags för brunch här hemma. Ha en underbar söndag och stor kram!

Ni kan köpa téet HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish