Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lördag

Godmorgon!

Vet att det inte alls är morgon längre men det känns som det iallafall, haha. Glider runt här hemma i morgonrock, rufsigt hår och en stor kopp té och F har precis hoppat in i duschen. Vi tog en välbehövlig sovmorgon fram till tolv idag och sen har vi bara myst i sängen, surfat runt på lite webshoppar och klickat hem lite fint + betalat räkningar. Nytta med nöje alltså, hehe. Älskar att ha honom hemma på helgerna, det är verkligen det bästa som finns. Nästa fredag ska han iväg till Stockholm och då blir jag gräsänka. Som tur är så jobbar jag då så kanske känns liiiiite lättare på det viset iallafall. Får mysa med vovvarna och köpa hem massor med choklad, tända ljus och kolla på film. Köra ansiktsmask, hårinpackning, pedikyr och ha lite egentid när den är som bäst.

Annars så ska vi bara ta det lugnt nu i helgen. Mysa massor och äta gott. Igår kväll blev det familjepizza, cocacola och serier heeeeela kvällen och innan det hann jag med ett svettigt tvåtimmarspass på gymmet. Ska försöka orka med att träna både idag och imorgon också. Mår så himla bra i kroppen av det!

Ni måste förreste hjälpa mig med en sak! Även jag ska till Stockholm snart och har iiiiingen aning om vad jag ska ha på mig en kväll ute. Festklänning blir det iallafall och till det svarta, tunna strumpbyxor och skyhöga klackar (var så längesedan jag bar det, kommer ihåg när jag bodde i Umeå och hade det VARJE dag, året om). Har kollat runt lite på nelly.com och valt ut fyra favoriter så ni får rösta fram den jag ska klicka hem sen! Kommer ett inlägg lite senare under dagen så kika in då och lämna er åsikt. 

Stor kram och ha en underbar lördag!

Shaker från bästa Fitnessguru och min favvosport-BH. Använder i princip bara den om jag ska träna (A)

Var helt ensam på ”tjejgymmet” igår. Vad tycker ni om att det heter så förresten? Sitter fasiken en lapp på dörren där det står ”tjejgym”, haha.. Jag tycker att det är bra då jag trivs bättre med att träna bara med andra kvinnor. Finns för mycket sluskiga män som sitter och glor så att man inte får en lugn stund. Och sen kan man ju välja om man vill träna där eller om man vill gå ut till ”stora” gymmet. Sen kan man ju diskutera namnet ”tjejgym”, låter lite konstigt enligt mig.. Vad tycker ni? 

UPDATE (Vad är det med mig och att skriva ”update” i inlägg? haha): Iallfall! Min älskade F sa nyss ”Älskling, sätt dig och klicka hem lite fint så åker jag och handlar och lagar ihop något gott till oss till brunch. Ropar på dig när det är klart.”. Alltså har jag världens bästa eller vad? I´m blessed. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish