Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tack!

Godmorgon på er och TACK för alla tips om hudvårdsprodukter. Fortsätt bomba mig med idéer så ska jag överlägga lite i helgen vad jag ska testa mig på. Återkommer såklart med mitt val 😉 Måste poängtera att jag absolut inte har akne utan bara har fått lite problemhy nu när vintern dragit igång. Det är två helt olika saker så ni behöver inte tipsa om produkter som är så pass starka och till för acnehy. Ville bara säga det!

Idag börjar jag vid elva så det var skönt med ordentlig sovmorgon. Idag tar vi bilen tillsammans och det känns så himla mysigt att få göra det. Efter jobbet ska jag träna och det känns jättetaggat! Håller tummarna att det är rätt folktomt på gymmet när jag ska dit.

 

Håller förresten på att lägga en liten beställning på Nordic Feel nu. Maria Nila är det bästa som har hänt mitt hår och jag har aldrig använt något bättre. Doftar magiskt, helt veganskt och supersnällt mot håret utan massa skit i. Så det blev stooooora flaskor i denna beställning, haha. Och Jessica Simpsons ”Fancy” fick också hänga med. Denna parfym har jag använt i cirka fyra år från och till och alltid fallit tillbaka. Så man kan väl säga att det är lite av min signaturdoft (brukar blanda med The Body Shops persika). Har man den på sig blir man ALLTID stannad av någon som frågar vad man använder. SÅ god är den. Funderar också på att klicka hem ”Flowerbomb” när jag ändå är i farten. Min börjar ta slut nämligen, hihi. Maria Nilas produkter har ni HÄR och parfymen finns HÄR. Flower bomb finns HÄR.

UPDATE: La precis en beställning på 2600:-, haha… Får väl se det som en julklapp från mig til mig? Köpte lite till F med och jag visar allt när det kommer nu i veckan. Älskar att få paket bombade med skönhet. Finns inget bättre. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish