Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hudvård

Min hy har ju fått världens psykbryt de senaste veckorna och jag vill typ dö när jag ser mig själv i spegeln (okej inte riktigt men ni fattar). Det är som att ha konstant ”menshy” och den blir inte bättre oavsett vad jag gör. Usch! Jag är torr samtidigt som jag har finnar ÖVERALLT (okej inte riktigt där heller men ni fattar återigen, haha). Känner att min hy egentligen skulle behöva en utomlandresa och en massa sovtimmar. Stress blandat med vinter är ju inte bästa kombinationen direkt.

Jag använder The Body Shops serie med vitamin E och den fungerar jättebra på sommaren när min hy är slät och fin. Men nu?! Vad gör jag?! Ni är ju mina experter och jag vet att jag har en heeeel del kunniga läsare så bomba mig med era bästa tips på produkter. För nu till veckan som kommer ska jag köpa in en helt ny serie när det kommer till hudvård. Det är jag fasiken värd, haha. Kram!

Redville-teamet måste ha läst mitt förra inlägg där jag gnällde på min hy för dessa produkter damp ner i brevlådan för några dagar sedan. Stort tack! Någon som har testat? Finns att köpa på apoteket.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish