Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tvilling

Hej! 

Hur mår ni? Jag mår bra men är helt slut! Jobbade från 8-21 igår och idag var det upp och hoppa igen vid halv sju. F fick ärligt talat SLITA upp mig ur sängen för jag kunde knappt få upp ögonen. Kom hem för ett par timmar sedan och har spenderat typ tre timmar med en vän från Umeå i telefonen. Kändes så jäkla skönt att bara prata av sig om allt. Längtar så till januari när det är dags att åka hem till bästis, familjen och vännerna!

Snart är det dags för storstädning här hemma och sen ska jag tända masssooooor med ljus och krypa upp i sängen med en stor kopp té. Jag hat-älskar vädret ute och det ger mig världens mysstämning samtidigt som det gör mig rätt ledsen och nere. Märks att mitt stjärntecken är tvilling så dubbelsidig som jag är, haha 😉 Jag har tänkt mycket på det där med stjärntecken och horoskop förresten och jag är verkligen en nööörd gällande sådant. Jag tror på det av hela hjärtat och tycker att man (oftast) kan se vilket stjärntecken en person har baserat på utstrålning och beteende. Något som jag alltid har tyckt är lite småkul är att jag och F (som är fisk) verkligen är en så dålig kombo som det bara kan bli, haha. Vi har faktiskt pratat lite om det och kommit fram till att vi verkligen är för olika för att vara i en relation egentligen. Anledningen till att det har varit VI så länge är just för att vi växt upp tillsammans och ”lärt oss” hantera varandra och forma oss därefter. Hade vi träffats idag hade det nog aldrig fungerat. F ska tydligen passa bäst ihop med dom som är födda i oxens tecken och det är så långt ifrån mig som man kan komma, haha. 

Jag är född den 25:e maj och är som ni kanske redan förstått tvilling. Jag läste runt lite ikväll och tvilling och tvilling ska tydligen vara den bästa kombinationen och något som jag reagerade på är att tvillingen är det enda stjärntecknet som passar bra med just sig själv. Just för att man är så dubbel med sin personlighet kanske, haha. Ärligt talat så är det faktiskt andra tvillingar som jag klickar bäst med och faller lättast för. Människor som är lika mig själv. Lite säljande, flörtiga, mystiska, roliga, annorlunda, drivkraftiga, ivriga, fria,framåt och med massor med utstrålning (får man låta så ”självgod?). Tror ni på sådant här eller är det bara jag som är larvig? Någon dag ska jag nog tatuera in tvillingarnas tecken, inte bara för att det ser fint ut utan också för att det stämmer så bra in på mig och ger mig en bättre förståelse av mig själv. Varför jag är som jag är och gör som jag gör. Det sägs att en tvilling försöker finna sig själv hela sitt liv och om det stämmer vet jag inte. Det återstår att se. Vad har ni för stjärntecken? 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish