Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Volymfransar hos älskade Emelie

Jag var hos min underbara fransteknolog/frisör (och vän såklart) och fixade fransarna i lördags. Och resultatet? Alltså det är helt MAGISKT!! Vi körde på volymfransar för första gången och Emelie som gjorde sitt andra (!!) set satte det helt perfekt! Är så enormt imponerad! Jag fick även träffa Evelina som hade varit hennes modell när hon testade att sätta sitt första set och även hennes fransar var perfekta. Hur grym får man vara?!

Det är viktigt att gå till någon duktig och proffesionell när det kommer till ens ögon och jag kommer aldrig mer gå till någon annan än Emelie. Har varit hos en hel del men hon är överlägset bäst. Salongen ligger i Stenungssund som ligger cirka en halvtimme utanför Göteborg och det går mycket bussar och tåg dit och jag tog mig dit på runt 25 minuter sist då tåget till och med var snabbare än beräknat! =) 

Vill ni se fler före/efter-bilder på fransar (eller hår för den delen) så hittar ni Emelies blogg HÄR och hennes instagram HÄR

Skillnaden mellan en ”vanlig” förlängning och volymfransar. Emelie gör båda två varianterna på salongen! (Evelinas öga på bilden)

Och mitt före/efter-resultat. Jag som själv är utbildad fransteknolog tog av mig alla fransar jag hade kvar kvällen innan jag besökte Emelie och det kändes ärligt inte som om det var jag som såg mig själv i spegeln. Fransarna gör verkligen SÅ mycket!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish