Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Monday

Hej fina ni! 

Jag har precis landat på golvet (!!) ett tag och ska strax börja vika tvätt och dammsuga. Kom hem från jobbet + gymmet för någon timme sedan och ställde mig då för att slänga ihop middag och matlådor. Har även skickat in papper till Folksam angående min plånbok som blev stulen för några veckor sedan. Hoppas jag får ut nåååågot på försäkringen iallafall då dom som tog den dessutom hade använt ett av mina kort. Tror att jag kommer det med tanke på att vi betalar rätt mycket på våra försäkringar per månad. Jag är en sådan där person som måste ha TOPPförsäkring på allt och annars får jag panik. Har dock märkt att det är så värt det. Exempelvis så gick vår TV sönder i somras i samband med flytten hit och vi fick en helt ny för bara 750:-. Hur bra?! Måste faktiskt slå ett slag för Folksam som löser allt snabbt, fixar allt ordentligt och alltid är trevliga. Kan varmt rekommendera dom till er som funderar på försäkringsbolag!

Annars då? Jag har typ fått tillbaka rösten. Och då menar jag verkligen TYP. Hoppas att jag klarar mig ett tag så att jag kan jobba normalt veckan ut. Trodde verkligen inte att jag skulle kunna åka till jobbet imorse men jag tog mig iväg och det gick helt okej. Något som jag bara måste skriva som jag är SÅ glad för är att jag äntligen har tagit ledig för att få komma hem till Umeå! Så den 14:e bär det av hemåt till góa Norrland. Bara mysa med familj, bästis och vänner i en hel vecka. Fy så jag längtar! Jag som hatar snö kommer fasiken kasta mig på backen och göra snöänglar det första jag gör. Göteborg är bäst men Umeå kommer nog alltid att vara mitt hemma. <3

Dags att ta tag i allt här hemma och sen bums i säng. Är mer död än levande och behöver verkligen sova. Längesedan jag kände mig så sliten som jag gör just nu. Kramis!

Två av mina enklaste favvomaträtter. Köttfärsen är Anammas färs som jag stekt med olivolja, salt, peppar, massor med pizzakrydda + krossade tomater, lite ketchup och oatlys ifraich + imat + en färsk tomat som jag skurit i bitar. Blir sååå gott! Och qournfiléerna marinerar jag i honung, salt, peppar, limesaft och steker sedan i olivolja. Bägge tar typ tio minuter (max) och blir supergoda. Hatar förresten att alla bilder blir halvdåliga och mörka. Längtar så till sommaren!

Lite vardagslyx i soffan. Så mys! Min ansiktsmask finns HÄR

Gjorde chiapudding igårkväll och det blev supergott! Körde med chiafrön, hampafrön, kokos och alpros sojadryck med vaniljsmak. Rörde om och in i kylen över natten. Vad är ert favoritrecept på chiapudding? 

Fick hem lite nytt från Marc By Marc Jacobs idag också. Och till F hade vi beställt lite kalsonger från Tiger Of Sweden (mitt absoluta favvomärke på kill-underkläder) 

//Tjejen som bjuppar er på en tokschleeeeten selfie. Lovar att jag är snyggare i verkligheten haha. Och ser piggare ut (oftast iallafall).

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish