Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Hej vänner!

Mår ni bra? Jag mår sådär… Eller jag mår faktiskt riktigt bra och känner mig pigg men har av någon anledning tappat rösten (?). Hoppas att det blir bättre till imorgon så att jag kan jobba på som vanligt. 

Denna helgen har varit såå mysig. I fredags drog jag och Emelie ut efter jobbet för att käka sushi och mötte sedan upp några andra kollegor för att sedan möta upp ytterligare några. Vi hade urmysigt och vid ett-tiden hämtade F upp oss för att åka hem. Jag hade tid för fransar hos bästa Emelie igår så var skönt att inte ramla in genom dörren vid fyra (som annars brukar vara lätthänt för mig, haha). Kommer massor med före och efterbilder på fransarna imorgon! Vi körde volym och det blev SÅ.HIMLA.FINT. Jag är så imponerad av Emelie, detta var henne andra set med just volym och det blev helt perfekt. En riktig talang! 

Annars har jag bara myst med F och hundarna i soffan, kollat på film och ätit gott. Jag har fallit för quinoa och ska ha det till allt nu för tiden. Quinoa och grönkål är alltså mina nya favvisar med andra ord. Får se hur länge det håller i sig men det är ju nyttigt så inget dåligt ”beroende” iallafall! Strax ska vi iväg och sola solarium och inhandla lite ansiktsmasker. Och ikväll är det dags för ett hååååårt pass på gymmet. Känns välbehövligt och jag längtar redan.

Och till något mindre roligt. Min hy har blivit världens höstkaos. Har värlens outbreak och vill knappt se mig själv i spegeln, usch! Det ser likadant ut som när jag precis hade kommit till Göteborg från Umeå. Då bröt det också ut ordentligt. Förstod sen att det berodde på att luften/fuktigheten osv är så olika och att det tar ett tag för hyn att ställa om sig. Nu beror det mest på att vi går mot kallare tider och jag som är extremt känslig just i huden råkar ut för lite allt möjligt då. Hoppas det går över snart iallafall! F är iallafall snäll och säger ”Men älskling det syns ju inte ens…”. Jo tjena, haha.. 😉 Tur att han försöker iallafall.

Ha en underbar söndag så hörs vi lite senare ikväll! Stor kram!

Mina godingar igår.. Så jag älskar er! Hjärtat spricker nästan av all kärlek.

Gottismys i soffan. Jag fick alla hallon för mig själv då F inte alls gillar dom. Så gott!

Min stora bebis som är hela två år och två månader nu.. Vi vill så gärna ha en tredje vovve nu och känner oss redo. Lutar mot en pomchi eller renrasig pomme.

Den enda bilden jag har från AWn. Men bättre än ingenting iallafall, hihi.

Lördagslunch när den är som bäst. Kokade bara quinoa och gjorde sallad. Och biffarna är fyllda med mozarella och körsbärstomater, mums!

Sovrummet såg så mysigt ut i mörkret igår precis innan jag skulle krypa ner hos F så var tvungen att ta en bild. Det är snart klart och lite hyllor osv ska upp men sen så!

Otippat med quinoa idag igen då.. När jag väl blir kär i något så kan jag inte släppa det sen, haha. Stekte qournfärs med kidneybönor och curry, salt och peppar + olivolja till. Orkar verkligen inte laga mat på helgerna. Snabbt, enkelt och gott ska det vara. 

Finns det något bättre än detta eller? Är så jävla lyckligt lottad. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish