Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Överraskningar i vardagen

Älskar att ha på mig träningskläder! Är typ de jag känner mig finast i! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur man kan överraska sin pojkvän bara sådär i vardagen? Min pojkvän är underbar och jag är dålig på överraskningar! Har haft tanken att köpa lite sexigare underkläder eller ngt men vet ej vad man ska köpa. Har du några tips? Hade varit gulligt om du ville hjälpa!. Tycker väldigt mycket om din blogg Btw!

Tack snälla för dom fina orden! Jag äääälskar överraskningar (både att få och att ge) och det är viktigt för mig för att behålla det där lilla extra i förhållandet. Vi har gemensam ekonomi och har haft det sedan dag ett som sambos och därför blir det sällan roligt att köpa saker och sedan ge bort då det blir som en present från honom till…honom? Eller tvärtom! Ja, ni fattar. Oftast när det kommer till födelsedagspresenter/julklappar osv så köper vi något gemensamt. Detta år ska vi exempelvis unna oss att boka en resa i julklapp till oss själva. Saker blir tråkigt att ge bort både i vardagen och i present just för att man för dom pengarna kan köpa det man vill ha själv. Alla är vi olka men det är så det funkar hos oss! När jag däremot beställer kläder till mig själv så kan jag ibland hitta något som jag vet att F skulle ÄLSKA men som han kanske inte har tänkt på och då kan jag lägga ner det i varukorgen bara för att så att även han blir glad och överraskad när paketet kommer. Så lite åt det hållet kan jag faktiskt överraska materiellt men annars försöker jag göra annat som känns roligare.

Hur som helst – till din fråga! Jag tycker att man kan överraska på SÅ många olika vis. Skriv gulliga lappar och lägg lite här och där (jag brukar lägga i plånboken eller jackfickan) och det är något som verkligen är superuppskattat då man kan få sig ett spontant lyckorus påväg hem från jobbet eller när man ska betala i affären. Nu ska man inte gå crazy och lägga ut lappar överallt (psykopatvarning) men något någon gång ibland är jättemysigt att få. Något som jag tycker är bland dom bästa överraskningarna att få är att komma hem till hemlagad, lite extra god mat, dukat bord, massor med tända ljus och fin musik. Då smälter mitt hjärta! F är inte sådär jääääääättebra på att överraska mig med sådant men när det väl händer så kan jag leva på det hur länge som helst! Jag däremot är rätt bra på att ordna denna typen av överraskningar (mest för att jag tycker det är så mysigt själv kanske, hehe). Köpa nya underkläder som är lite ”utöver det vanliga” och överraska är också ett jättebra förslag! Betyder jättemycket i en grå och tråkig vardag och piggar upp och ger det där ”nykära” tillbaka. Detta är jag expert på och det blir verkligen en WINWIN situation för då får jag shoppa lite extra också, hihi. 😉 Så det tycker jag verkligen att du ska köra på! Annars så tycker jag att det är en tillräcklig överraskning att göra massor med goda matlådor med din sambos/pojkväns favoritmat och fylla kylen med. Brukar alltid göra det åt F när jag ska iväg och vet att han inte kommer orka laga mat, haha. SÅ uppskattat och han blir så glad! Jag tycker det är det där lilla extra som gör så mycket. Man behöver inte göra värsta grejen eller tillställningen. Det räcker med att man har tappat upp ett bad med någon god badbomb och sitter där naken och väntar när ens partner kommer hem från jobbet. Eller varför inte skära upp massor med frukt och ordna gottis-mys framför en film en vanlig tisdag. Jag tycker att gester är det viktigaste och finaste. Mycket bättre än att ge bort rena materiella saker. Lycka till och stor kram!

Och på tal om fina underkläder. Setet till vänster har jag och det är så fint! Finns HÄR. Och det till höger är såå gulligt. Finns i rosa också och du hittar det HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish