Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

WORK OUT

Godmorgon!

Är det bra med er? Jag är JÄTTEtrött och kom knappt upp imorse. Slutade med att jag slet på mig ”mjukisbyxor” från H&M och körde upp håret i en svans innan jag hoppade in i bilen och åkte till jobbet. Ganska olikt mig då jag gillar att ta tid på mig på morgonen, haha. 

Igår hade jag ett ganska segt pass på gymmet men kändes bra att komma iväg iallafall. Somnade gott i Fs famn sedan. Måste förresten fråga hur ni som inte har en partner klarar er på hösten/vintern? Jag blir deprimerad om vi typ har ”råkat” rulla iväg ifrån varandra under natten och sovit på var sin sida av sängen. Då känner jag mig sådär jobbigt tom på morgonen när jag vaknar. Låter jättefjantigt men det är verkligen sant! Och F har sagt att han också känner så. Är vi ensamma eller? Vi kanske är sådär ohälsosamt beroende av varandra efter så många år ihop. Förmodligen är det så, hehe 😉

Älskar dessa shakers från Fitnessguru. Passar bra till mina skor också, haha. 

Min favoritsmak från Froosh fick avsluta kvällen.

Körde på mina WORKOUT-tights igår. Så sköna! Och ja jag täcker ansiktet för att jag är osminkad, svettig och inte vill visa mig, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish