Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Äntligen hemma

Hej hjärtan!

Har nyss ätit middag (nattmat?) och det var jättegos att laga mat ihop med F. Känns som om det var tusen år sedan nu, haha.. Vi körde på nyttigt och gjorde falafel med quinoa och sallad. Såsen är gjord på oatlys ifraich, massor med lime, salt, peppar, dill och persilja. Och i salladsdressingen har vi också lime och olivolja + salt och peppar och salladskrydda. Blir supergott. Var mest sugen på chips när jag kom hem men orkar inte må dåligt när jag vaknar imorgon så skippade det *stolt*.

Jag har typ grönkål i allt nu förresten. Är helt besatt! I sallad och på pizza och ja.. på och till ALLT verkligen! Supergott att (på tal om chips) göra chips av också + att steka dom i olivolja med salt. Mums!

Nu ska jag tidsinställa lite inlägg och sen blir det hopp i säng. Imorgon ska jag upp tidigt och ta en låååång, varm dusch. Bästa sättet att starta morgonen på enligt mig. Jobbar till 18 och sen är det dags för ännu en AW och dom blir alltid så lyckade. Har bästa jobbet och góaste kollegorna! Och på lördag ska jag iväg till älskade Emelie och få volymfransar. Har längtat så!

Sov gott och stor kram!

Så gott och enkelt! Och ganska nyttigt med, hihi.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish