Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Snygga träningskläder

Sjukt fina byxor, du Gabriella, skulle du kanske kunna tipsa om träningskläder och göra en ”stil” något som du tycker är snyggt som passar när man gymmar, och inte för dyrt, man vill ju se snygg ut även på gymmet haha, och tipsa om ett par bra och snygga skor som inte kostar allt för mycket? 🙂 Tycker de är sjukt svårt att hitta träningskläder som är bekväma, SOM MAN ÄR BEKVÄM i också, och inte allt för dyra. Kram!

Hej fina du! 

Självklart kan jag göra det. Jag älskar träningskläder och tycker verkligen att träningspasset förgylls med snygga skor och härliga färger. Till att börja med så behöver man ju verkligen en SKÖN och bra sportbh som stödjer och håller. Jag har alltid varit anti sportbhar bara för att dom känns så fula och tråkiga men nu på senare tid har det kommit riktigt snygga alternativ. Här nedan är två av mina favoriter på marknaden och jag har faktiskt bägge två. Min absoluta favorit är den till vänster och jag använder den flitigt på gymmet.

HÄR och HÄR

Steg två är att hitta dom där tightsen som man bara ÄLSKAR. Löpartights är bland det bästa jag vet och jag känner mig riktigt snygg när jag har på mig det (så använder dom gärna i onödan, haha). Jag använder flitigt mina från STADIUM som finns i både grått och svart. Det är riktiga ”röv”tights och dom formar sig efter kroppen bra. Kostar bara strax över 200:- också så ett riktigt kap. Finns länkar till dom HÄR. Dessa nedan är också snygga. Vill ni veta något roligt med mig och träningstights förresten? Jag vill gärna att dom ska skära in i rumpan lite där bak (blir snyggare så, haha) så drar alltid upp dom just där liiiiite extra (nu vet ni det också ;))

 

HÄR och HÄR

När det kommer till att träna i linne eller tröja osv så är det rätt oviktigt vad man väljer där enligt mig. Jag är rätt obrydd kring det iallafall och brukar faktiskt bara köra på något enkelt baslinne från typ H&M i en enkel färg. Skor däremot! Deeeeeet är viktigt. Dom ska gärna vara färgglada, av märket NIKE, snygga och supersköna. Jag har ett par favvisar som kostar under 600:- (!!) och länkar till dom finns HÄR. Ni kanske märker att jag har en förkärlek till rosa skor. Tycker det piggar upp så jäkla mycket på gymmet. Nelly har fått in massor med snygga nu som inte är allt för dyra och dom brukar sälja slut rätt fort. Passa på att unna er!

HÄR och HÄR

 

Ärligt talat så skulle jag kunna bo i träningskläder. Det är något speciellt med en tjej i tights, träningsskor och hästsvans. Älskar det! Sen är det så oerhört bekvämt också! Alla tummar upp. Och det är faktiskt sant att passen på gymmet blir roligare i snyggare kläder. Tycker förövrigt att Fashionablefit har gjort en himla snygg kollektion nu i samarbete med Nelly. Ni hittar den HÄR.

 

 

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish