Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag när den är som bäst

Kom nyss hem och ska snart slänga ihop lite mat innan lite städning står på schemat. Sen ska jag bara blogga och mysa fram till att F kommer hem och då blir det nog hopp i säng på en gång. 

Dagen har varit lååååång och jag började jobba vid åtta. Hann träna på lunchen (jääävligt hurtigt) vilket resulterade i att jag fick spendera halva arbetsdagen i träningskläder. Skönt! Efter jobbet tränade jag en sväng till och sen åkte jag till Life Long Clinic där allra bästa Jennifer pysslade om mig. Nu mår min hy bra igen och det känns så fräscht med ansiktsbehandling i detta grå och hemska väder. Kommer mer information om behandlingen senare!

Annars har jag haft två telefonmöten idag gällande nya samarbetspartners när det kommer till bloggen och även hämtat ut en helt underbar klocka från Daniel Wellington (bilder kommer). Har dessutom fått 11 (!!!) aviseringar så det är dags att hämta ut paket typ.. NU! 

(Nu när jag ska klicka på publicera så kan jag vara ärlig och berätta att jag precis la en beställning på pizza med hemkörning. Har haft världens sug efter det hela dagen och liiiite måste man ju få unna sig efter två träningspass, haha. Kram!)

Bild från gårdagens gympass men körde samma kläder idag. Tröjan – HÄR/Skorna – HÄR/Tightsen – HÄR och hörlurarna vann jag på jobbet (två par till och med wiiho).

När vi kom hem från gymmet igår tryckte vi massor med frukt. Det bästa jag vet. Den orangea passionsfrukten var supergod och annorlunda. Tips!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish