Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Snygga myskläder?

Hej Gabriella. Vad jag har förstått så är du alltid typ ”finklädd” och fin när du är med din pojkvän även när ni bara är hemma.. Har du några klädtips på vad man kan ha och sånt där? Jag känner mig alltid så ”vidrig” när jag är hemma och han kommer hem.. Känns liksom som att man kan ”krydda” till vardagen lite mer om man känner sig snygg även när man är hemma.. Förstår du mitt problem? Tror faktiskt inte det bara är jag som har det problemet. 🙂 Jag tycker att du är superfin och jag verkligen älskar din blogg och det du gör.

Hej! Först och främst vill jag verkligen tacka dig för alla fina ord! Blir så himla, himla glad verkligen! Så TACK! <3

Och till ditt problem – Jag förstår VERKLIGEN! Jag kände likadant för några år sedan och det viktigaste är faktiskt att man trivs med och i sig själv (vilket man oftast gör om man känner sig fräsch och fin). Man ska såklart ha på sig vad man vill hemma (och inte hemma också för den delen) men jag personligen föredrar att alltid vara fin just för att det som du säger tillför det där ”lilla extra” i vardagen. Jag har faktiskt slängt ut alla ”fula” mjukiskläder. Jag tror att det är steg ett i processen för annars blir det gärna så att man drar på sig dom ändå. Idag kan jag faktiskt säga att jag trivs allra bäst i hemma och myskläder – bara för att alla jag har faktiskt är så pass fina. 

Jag köper mycket från NELLY då jag tycker att deras utbud med tighta och snygga mjukisar är helt enormt. Det finns mycket att välja bland till alla möjliga prisklasser och här nedan ser ni två av mina favvisar. H&M har också fått in riktigt snygga och mysiga mjukis/pyjamasbyxor i fleece och jag brukar alltid välja en tight modell som sitter åt runt rumpan och benen (utan att det blir obekvämt). Då känner jag mig fin men ändå sådär gosig och ”hemma”. Här nedan ser ni två av mina favoriter och jag har faktiskt bägge paren och är supernöjd med dem. När jag inte kör på tightare mjukisar så har jag oftast hotpants eller svarta tights i bomull.

HÄR och HÄR

Tofflor brukar jag också alltid ha och alla gamla tjocksockar som jag hade förut är också utslängda. Känner mig sådär piffig och fin i mina ballerinatofflor från Lisbeth Dahl eller mina lite större och gosigare vita tofflor från H&M. BHn åker alltid av när jag kommer hem och jag brukar ha ett lite lösare linne på mig och gärna med lite spets på. 

HÄR och HÄR

Ska jag vara lite extra ytlig så kan jag ju berätta att jag aaaaalltid tvättar bort sminket i ansiktet (foundation osv) när jag kommer hem men låter bli sminket runt ögonen fram tills att jag ska sova. Då känner jag mig också lite extra fin samtidigt som huden får andas. Håret har jag alltid i en slarvig hästsvans och jag lägger alltid på Eight Hour Cream från Elisabeth Ardén (tack bästis för att du introducerade mig för denna mirakelprodukt!). Så det är väl egentligen min ”hemligheter”. Känner mig alltid fin när jag är hemma faktiskt och det känns mysigt och härligt på alla vis. Tyckte att det var så överskattat fram tills att jag började bry mig om det själv och det gör verkligen tråkiga tisdagar eller dryga måndagar till något extra. Tända ljus, en stor kopp varm té och gosiga, fina hemmakläder är verkligen vardagslyx. Så det tycker jag att alla ska unna sig! 

Hoppas du fick svar på din fråga och jättestor kram till er allihop!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish