Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bästa helgen

Hej älskade ni!

Alltså verkligen jättejätteförlåt för att jag inte har uppdaterat men jag missade helt att tidsinställa inlägg och med tanke på att jag träffar min mami ett fåtal gånger per år så känns det viktigt att få spendera all tid med henne. Vi har haft världens mysigaste helg och bara umgåtts, solat, bastat, pratat, tränat, strosat runt på stan och haf det bra. Mamma är väldigt intresserad av hälsa och nyttig kost och det är så himla kul tycker jag! Känns som om jag har haft en riktig detoxhelg med massor med nyttiga, hemmapressade juicer och fräscha sallader. Ska försöka hålla i detta även när jag kommer hem.

Nu ska jag snart iväg med tåget så vi hörs mer när jag kommer hem. En jättekram till er alla och jag LOVAR er bra uppdatering och härliga inlägg nu till veckan. Kärlek!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish