Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

+ och – med att vara bloggare

Det bästa med att driva en stor blogg:

NI LÄSARE!! – Utan er hade jag inte varit någonstans och det är ni som har tagit mig dit jag är idag! Är er evigt tacksam för det. Och tack så enormt för alla fina ord, kommentarer, mail och meddelanden. Blir så otroligt glad av er och ni är en stor del av mitt hjärta. Önskar jag fick träffa var och en av er och ge er en STOR kram. Vill lära känna er allihop!

Pengar –  Självklart är det ingen nyhet att bloggvärlden medför en heeeel del klirr i kassan (roligt uttryck, haha) och det är så roligt att få betalt för att dela sitt liv och göra det man älskar mest. Skriva, inspirera och bli inspirerad.

Utveckling – Jag älskar att skriva och tycker det är så himla roligt att bli bättre att uttrycka mig i text för varje dag som går. 

Att få inspirera – Det är verkligen det bästa som finns. Blir helt varm i hjärtat varje gång jag får veta att jag inspirerat någon till att göra/våga något. 

Självförtroende och självbekräftelse – För mig har det växt himla mycket sen jag blev ”större” i bloggvärlden. Mår jag dåligt någon dag kan jag klappa mig själv på axeln och säga ”Tänk att flera tusen personer vill läsa om dig varje dag, något har du ju gjort rätt”. Låter så larvigt men det är faktiskt sant. 

Alla underbara människor – Har lärt känna så fina vänner via min blogg så det är inte sant. Människor som kommer finnas i mitt liv föralltid. 

Inbjudningar till evenemang och event – Dessa ramlar in någon gång då och då men jag tackar oftast nej då jag som ni vet även har ett ”normalt” heltidsjobb och inte kan åka var som helst när som helst. Men snart ska jag nog iväg och det ska bli så roligt! Både Öland och Stockholm står på schemat. 

Gratis saker och tjänster – Så kul!

Det sämsta med att driva en stor blogg:

NÄTTROLL – Jag blir ledsen varje gång jag får en hat-kommentar. Vem blir inte? Jag får dom väldigt sällan men när dom väl kommer får jag en klump i magen. Tänker inte ens låtsas att dom inte rör mig i ryggen för det gör dom. Inte så att jag tar åt mig av alla onda ord men snarare så att jag funderar på vem som faktiskt sitter och ”hatar” mig. Någon jag känner? Någon som jag aldrig har träffat? HÄR har jag skrivit mina tankar om dessa troll.

Läskiga stalkers – Jag hade faktiskt en som förföljde mig hela vägen hem. Så.jävla.creepy. Där har ni ännu en anledning till varför jag inte vill visa mitt ansikte överallt. Jag är rätt blyg och bondig och vill ändå hålla mig lite anonym, haha.

Att inte veta var gränsen går – Kan jag skriva detta? Är det för mycket? Blottar jag mig för mycket då? Dessa frågor ställer jag mig alltid innan jag publicerar. Man vet egentligen aldrig vad som är ”okej” att skriva om och inte. 

Pressen – Bloggar man inte om något ”spännande” på ett par dagar så väller det genast in kommentarer om hur tråkig man har blivit, haha.. Så lite stress finns alltid där och särskilt när inspirationen är nere på noll (vilket den såklart är ibland). 

Vet inte ens var jag ville komma med detta inlägg men kände att det kanske kan vara rätt intressant att läsa ändå. Fördelarna väger över alla dagar i veckan och min blogg och allt som den medför betyder så enormt mycket för mig. Kommer driva den så länge ni tillåter mig, haha. Stor kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish