Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mys med mig själv

Hej fina!

Kom hem från jobbet nyss och åt en sååå god middag. Falafel, ris och massor med god sås och sallad. Mums! Sen har jag jobbat lite med bloggen, svarat på mail och nu ska jag unna mig EGENtid. Bara vara jag, se på film och gosa in mig i mina mysiga tofflor och i våra fluffiga filtar som vi köpte i helgen. Vill bara slappna av och vila en stund. Annars slet jag mig upp ur sängen vid kvart i fem imorse för ett pass på gymmet. Sprang i en halvtimme och köttade rumpa och ben efteråt. Kunde knappt gå sedan, haha.

Och vet ni! Nedräkningen har börjat och snart ska jag ÄNTLIGEN få möta min mamma efter flera månader isär. På fredag bär det av till Uppsala! Och i mitten av månaden ska jag förmodligen iväg till Öland på bloggträff, champagneprovning, trerätters och hotellövernattning. Ska kika på mitt schema imorgon och sen är det bara att boka resa. Hur mys!? 

Önskar er en superfin kväll! All kärlek och stor kram. <3

Mina favvisar från Grazette. Finns HÄR och HÄR.

Gosetofflor och morgonrock i fleece. Min favvo-outfit här hemma, hihi.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish