Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Novemberfint hår hos Emelie

Igår fixade jag håret hos underbara Emelie igen och jag är nöjdare än någonsin. Vi ljusade upp hela mitt hår och gjorde det chokladbrunt och jag har faktiskt alltid drömt om att ha just den färgen! Resultatet blev helt perfekt och jag är så himla glad. Vi toppade även lite och det var verkligen på tiden då topparna var rätt spretiga och inte alls såg fina ut. 

Om ni är sugna på att få fint hår (eller fina fransar för den delen) så tycker jag verkligen att ni ska besöka Emelie. Salongen ligger ungefär 25 minuter utanför Göteborg och jag tar mig enkelt dit med tåg eller bil. Klipp och färg kostar från 980:- och det är verkligen ett JÄTTEBRA pris – särskilt om man jämför med hur höga priserna är i centrala Göteborg och runtomkring. Ni kan ringa till salongen och boka tid hos henne på 0303-80190. Mer information om kontakt och priser hittar ni HÄR. Vill ni kika in på hennes blogg eller instagram för mer bilder så kan ni kolla in HÄR och HÄR

FÖRE:

UNDER TIDEN:

EFTER:

Vad tycker ni om resultatet? Visst blev det fint?! =)

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish