Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen lider mot sitt slut

Ljuslyktor från INDISKA//Föris igår hos fina Frida

Hej fina!

Förlåt att jag har varit så dålig på att blogga idag, men har faktiskt inte hunnit. Vi har storhandlat, storstädat, tvättat och allt annat som behöver göras inför veckan. Sen har vi försökt få lite ordning i klädkammaren som var helt KAOS innan. Annars har jag typ tänt ljus överallt då det verkligen känns att det är höst/vintertider nu. Har till och med slängt upp två lyktor på skåpen i köket, haha. Får aldrig nog av ljus och särskilt inte doftljus! Mina favvisar just nu är alla som luktar vanilj, jordgubb eller kanel. 

Annars så hade jag en såå rolig kväll igår med massor av härliga människor. Vädret var inte riktigt på vår sida men det var så himla kul ändå och jag somnade med ett leende på läpparna. Fick dansa loss ordentligt och det var så härligt! 

Snart ska vi iväg och träna och efter det inhandla massor med frukt och choklad och bara mysa framför en bra film. Om någon timme kommer det upp ett inlägg där ni får se bilder på mitt hår som Emelie fixade igår. Ha en underbar kväll så hörs vi mer imorgon!

Måste förresten skriva FÖRLÅT för att jag inte svarat på era mail, kommentarer och övriga meddelanden på ett tag! Har verkligen inte hunnit men LOVAR att svara till veckan. Ni är bäst!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish