Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Chokladbrun

Godmorgon fina vänner! 

Hur mår ni? Jag är helt trött trots att jag däckade klockan 21 (!!) igår. Det var dock riktigt välbehövligt med tanke på hur lite jag sover under veckorna. Strax ska jag och F hoppa in i bilen och åka mot fina Emelie som återigen ska göra mig snygg i håret. Hon är verkligen SÅ duktig och jag känner mig alltid trygg i hennes händer. Vi ska faktiskt bleka mig helt och köra på… CHOKLADBRUNT! Och det är typ den snyggaste färgen jag vet så gissa om jag känner mig lycklig just nu!? Och det kommer bli så jäkla snyggt till mina ögon och till hudfärg också och jag lär se ännu mer solbränd ut! 

Annars då? I torsdags var jag på middag och hockey med jobbet och efter det drog jag ut med Emelie (kommer på nu att både min frisör och kollega heter Emelie, hihi) och det var sååå mysigt! Vi drack tokgoda drinkar, pratade om allt mellan himmel och jord och hade det bara bäst. Vi ska faktiskt ut ikväll också och stampa till dubstep med massor av härliga människor. Är så taggad! Och imorgon ska jag fika och mysa med Helene. Veckohandling och storstädning står också på schemat och jag ska försöka hinna till gymmet också. En fullspäckad och härlig helg med andra ord och jag älskar det! Och nästa helg ska jag Ä N T L I G E N få träffa min mamma efter flera månader ifrån varandra. Kommer gråta som en unge när vi äntligen får krama om varandra på tågstationen igen. Världens bästa mami. <3

Två bilder från i torsdags! Drinkarna var helt underbara.

Och igår göttade vi oss med munkar. Hur gott!? Kan äta hur många som helst, haha. Och det finns en ny smak med äpple och kanel som är magisk//Min favvoansiktsmask. Är helt såld i den och kommer nog aldrig att byta.

Alltså jag ääääälskar dipp och grönsaker. Vi hade chips också såklart men ändå, haha. Tomater är det godaste att dippa enligt mig//Och i torsdags var jag på gymmet redan klockan halv sex på morgonen för att hinna innan jobbet (började åtta). Det ni!

Gjorde en grå (?) smoothie på granatäpplekärnor och mandariner och den var supergod trots att den ser så tråkig ut//Min lilla älskling.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish