Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Snart helg

Äääääntligen kommer lönehelgen. Fy så jag har längtat. Det är något särskilt att ha ett helfullt konto igen och jag tokälskar verkligen känslan. Annars så är väl allt annat sådär, är mer ledsen än glad just nu och så lär det vara ett tag till framöver. Men det är okej, livet går vidare på ett eller annat vis. Jag är en sådan där ”följ-ditt-hjärta-människa” och denna gång är fasiken inte min hjärna med mig i det jag faktiskt känner. Men vi får se vad som händer och jag vet att livet alltid blir som det ska vara. Jag känner mig så jäkla pinsam som predikar och gnäller för er om hur deppig jag är men allt kan inte vara rosa fluff-fluff hela tiden och jag vet att ni märker att jag är nere. Därför kan jag lika gärna vara ärlig och säga att det faktiskt är så. Tack för alla mail, meddelanden och kommentarer. Ni är så himla underbara och jag försöker svara er så snabbt jag kan! <3 

Har nyss ätit en av mina favvopizzor och ska jobba ikapp lite här hemma innan jag drar en snabbstädning genom lägenheten. Vid halv tolv kommer F hem från jobbet och då vill jag vara färdig med allt så att vi kan sova direkt. Imorgon ska jag kliva upp tidigt, åka till solariet, äta good frulle och träna innan jobbet. Känner att jag behöver en sådan morgon nu mitt i all stress. Stor kram och godnatt!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish