Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Där kom den…

…BAM! Min andra riktiga bakfylla. Den första upplevde jag i Barcelona och den var helt katastrofal. Denna är väl till och med snäppet värre och jag är så yr att jag typ knappt kan stå. Kan säga att jag definitivt mår värre än vad jag faktiskt förtjänar, haha. F är på jobbet och jag har krupit upp i soffan med ett fruktfat och massor av färskpressad apelsinjuice. Så nu ska jag gotta mig framför serier och bara försöka bli människa igen. 

Igår pratade vi förresten en hel del om Umeå, hemlängtan och att eventuellt flytta hem igen. F var helt med mig i allt jag sa och det var så j ä k l a skönt att höra att han förstod och kände likadant. Barndomsvänner är alltid barndomsvänner och familj är alltid familj. Jag kan inte leva med tanken att min mamma kommer att få träffa våra barn fyra gånger per år och att jag kommer att missa mina syskon växa upp när dom behöver mig som mest i tonåren och som nyvuxna. Är man norrlänning så är man och då tror jag att det är svårt att komma någon annanstans och börja kalla den platsen för ”hem”. Jag vill ha min bästis på gångavstånd och jag vill fasiken har snö upp till knäna på jul och inte slask. Sen har man alltid sitt rykte och sin roll i sin stad och jag vill tillbaka och vara den tjejen igen. Ni som bor i Umeå vet vilka områden som är lite finare och ska vi flytta dit igen så ska vi såklart köpa något direkt på antingen Öbacka Strand, Mariestrand eller precis vid tegsbron fast inte på tegssidan utan mot centrum. Jag vill bo i nyproduktion och kollar man på priserna där så blir man nästan chockad över hur billigt det är – både med utropspriset och med månadskostnaden. En topprenoverad trea på typ 120kvm för två och en halv miljon känns så bra på något vis. Detta är dock inget som vi stressar med eller planerar idag. Vi får ta det som det kommer, och vem vet – vi kanske ångrar oss igen om ett halvår. Men drömmen, hoppet och målet om att få komma hem till vänner och familj känns som en lättnad att bära med sig. Att ha klart för oss vad vi faktiskt vill och inte vill och sträva efter att nå dit. Sakta men säkert. Och som sagt så är det inget som kommer ske inom kort utan snarare på något/några års sikt. 

Annars så myste jag med fina Mia igår. Massor av gottis, vin, skratt och skitsnack stod på schemat och utklädningskläderna fick också komma fram en stund, haha. Dom bilderna behåller jag dock nog helst för mig själv 😉 Underbar kväll med en underbar människa. Sådana där kvällar i livet som man aldrig glömmer. Nu är jag sugen på en pizza eller något annat flottigt så ska se om jag känner ork och lust att beställa hem en. Tackar högre makter för onlinepizza idag!

Ha en underbar söndag! Puss!

Massor met gottis..

..Och några shots på det

Och i eftermiddag ska jag ta tag i projekt garderob. Dags att få lite ordning på alla kläder. Här har jag tömt två av hyllorna i min byrå och jag har en hel byrå och tre garderober till. Så ni förstår hur lång tid detta kommer att ta, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish