Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lördag

Godmorgon fina ni!

Idag sov jag till strax innan tolv och det känns himla skönt att ha fått sova ut för en gångs skull. Nu står städning och skitsnack i telefon med bästis på schemat och sen ska jag iväg till Maria för att få fina fransar och dricka vin och äta gottis. F var ledig igår och hann måla massor här hemma. Så lilla sovrummet och hallen är äntligen på gång och jag längtar ihjäl mig tills det är helt klart och vi kan slänga ut burkarna med målarfärg härifrån. 

Måste förresten skriva att jag tycker att det är så himla tråkigt att fota när det är mörkt ute! Bilderna blir inte alls lika bra och jag hatar att lägga upp halvfula, mörka bilder. Usch! Det har varit regn här nere i Göteborg nu i typ fyra dagar i rad och jag kan inte låta bli att längta tillbaka till sommaren. Livet är alltid så problemfritt då, och hur mycket jag än gillar och uppskattar hösten så kommer juni och juli aaaaalltid att vara mina favoritmånader. 

Nu ska jag kolla på lite resor upp till Umeå. Jag klarar ärligt inte att slutföra detta år om jag inte får ny energi från vänner, familj och släkt. Även om det så bara skulle vara att jag hinner dit för en dag så känns det värt det för mig. 

Vi hörs under dagen! 

Världens godaste granola från Renée Voltaire. Sötad enbart med äppeljuice!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish